Kent liefde grenzen 3: Ontdek hoe jij floreert

 24,95

Dit derde boek van de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ legt uit welke, veelal lange, weg je moet afleggen, voordat je als liefdevol weer in je kracht staat. Dit boek is een aanrader als je positief kritisch in het leven staat. Het is een must als je zeker weet dat je hier niet voor niets op de aarde bent gekomen.

Auteur: Helena Scheper

Categorie:

Beschrijving

Auteur Helena Scheper
ISBN 978-946-323-143-5
Genre Esoterie/filosofie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 152
Prijs € 24,95
Jaar 2017

De vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen’ bestaat uit vijf delen die je leven totaal veranderen en bevat informatie die nog op weinig plekken op de aarde bekend is, laat staan toegankelijk is voor een groter publiek.

Het leven op de aarde is pittig voor jou als je niet door egoïsme wordt gedreven. Het is van kleins af aan nodig geweest dat jij je moest aanpassen. Als je dit langdurig doet, vergeet je eigenlijk wie je diep vanbinnen bent. Het is niet eenvoudig je ware ik terug te vinden, laat staan zover te komen dat jij bijdraagt aan het verbeteren van de omstandigheden op de aarde. Dit derde boek in de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ legt uit welke, veelal lange, weg je moet afleggen, voordat je weer in je kracht staat. Het is typisch een boek voor jou als je het verlangen hebt om de wereld op een of meerdere fronten te verbeteren, maar niet weet hoe dit krachtige verlangen tot bloei kan komen in de aardse realiteit. Dit boek is een aanrader als je positief kritisch in het leven staat. Het is een must als je zeker weet dat je hier niet voor niets op de aarde bent gekomen.

Over de auteur
Helena Scheper is transformatiecoach en medium. Haar gave combineert ze met haar bedrijfskundige achtergrond en werkervaring als senior-manager. In haar praktijk helpt ze mensen bij het hervinden van hun inspiratiebron en het ontwarren van hun levens- of organisatievraagstukken. Sinds enkele jaren krijgt ze boodschappen door van een aantal kosmische wezens van andere planetenstelsels over de toekomst van de aarde. Hun doel is de mensen op de aarde voor te bereiden op de periode die gaat komen. Deze voorbereiding betreft het aannemen van een bewuste levenshouding en het dieper besef dat de aarde moet worden gered van de ondergang. Helena kreeg de opdracht hier boeken over te schrijven. Het startte in 2015 met de verschijning van het boek ‘De waarheid aan het licht’. Deel 1 tm 3 van vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’ is een basis om dit boek beter te doorgronden. Deel 4 en 5 zijn een logisch vervolg hierop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kent liefde grenzen 3: Ontdek hoe jij floreert” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.