Kent liefde grenzen 4: Ontdek hoe ziekte jou helpt

 24,95

Dit vierde boek van de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ laat je zien dat het leven op de aarde bewust met chemicaliën wordt verziekt en wie daar belang bij heeft. Het heeft grote gevolgen heeft voor ieders gezondheid. Een schokkend boek dat je nooit meer vergeet.

Auteur: Helena Scheper

Categorie:

Beschrijving

Auteur Helena Scheper
ISBN 978-946-323-144-2
Genre Esoterie/filosofie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 192
Prijs € 24,95
Jaar 2017

De vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen’ bestaat uit vijf delen die je leven totaal veranderen en bevat informatie die nog op weinig plekken op de aarde bekend is, laat staan toegankelijk is voor een groter publiek.

De mensheid heeft de laatste jaren, bewust of onbewust, veel voor haar kiezen gehad. Het is normaal geworden dat er dagelijks vliegtuigstrepen lange tijd in de lucht staan, diverse E-nummers in het voedsel worden gestopt en allerlei chemicaliën aan het kraanwater worden toegevoegd of niet worden gefilterd. Het is allemaal ogenschijnlijk normaal, maar dat is het natuurlijk niet! Het is volstrekt onnodig zelfs. Deel vier van de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ laat je zien dat het allemaal deel uitmaakt van een plan om de mensheid in een aantal jaren te reduceren en grote gevolgen heeft voor ieders gezondheid. Dit boek maakt je duidelijk waarom het leven op de aarde bewust zo wordt verziekt en wie daar belang bij heeft. Het is een schokkend boek dat je nooit meer vergeet. Het is vooral bedoeld voor alle mensen die in hun diepste vezels voelen dat zij hier niet voor niets zijn. Het duurt nog maar een paar jaar voordat zij het roer massaal omgooien. Dit boek sterkt hen hierin. Het is zaak dat je het deelt met alle mensen die zonder enig eigenbelang hun nek willen uitsteken om het leven hier op de aarde weer gezond te krijgen.

Over de auteur
Helena Scheper is transformatiecoach en medium. Haar gave combineert ze met haar bedrijfskundige achtergrond en werkervaring als senior-manager. In haar praktijk helpt ze mensen bij het hervinden van hun inspiratiebron en het ontwarren van hun levens- of organisatievraagstukken. Sinds enkele jaren krijgt ze boodschappen door van een aantal kosmische wezens van andere planetenstelsels over de toekomst van de aarde. Hun doel is de mensen op de aarde voor te bereiden op de periode die gaat komen. Deze voorbereiding betreft het aannemen van een bewuste levenshouding en het dieper besef dat de aarde moet worden gered van de ondergang. Helena kreeg de opdracht hier boeken over te schrijven. Het startte in 2015 met de verschijning van het boek ‘De waarheid aan het licht’. Deel 1 tm 3 van vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’ is een basis om dit boek beter te doorgronden. Deel 4 en 5 zijn een logisch vervolg hierop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kent liefde grenzen 4: Ontdek hoe ziekte jou helpt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.