Kent liefde grenzen 1: Ontdek jouw diepste drijfveer

 24,95

Dit eerste boek van de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ helpt je een grote stap te zetten naar een bewuster leven waardoor je gehoor geeft aan je diepste verlangens en inziet op welke factoren jij meer invloed kunt uitoefenen.

Auteur: Helena Scheper

Categorie:

Beschrijving

Auteur Helena Scheper
ISBN 978-946-323-141-1
Genre Esoterie/filosofie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 164
Prijs € 24,95
Jaar 2017

De vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen’ bestaat uit vijf delen die je leven totaal veranderen en bevat informatie die nog op weinig plekken op de aarde bekend is, laat staan toegankelijk is voor een groter publiek.

Het leven op de aarde is een mengelmoes van allerlei drijfveren. Dit eerste boek van de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ helpt je een grote stap te zetten naar een bewuster leven. Het geeft je handvatten om gehoor te geven aan je diepste verlangens en verduidelijkt op welke factoren jij meer invloed kunt uitoefenen. Je krijgt meer inzicht in wie je werkelijk bent en waarom je soms vastloopt in je leven. Daardoor ontstaat meer ruimte voor jezelf en voor anderen. Als jij het primair vooropstellen van je eigenbelang diep vanbinnen bent ontstegen, is het niet zo gek dat jij daar last van hebt. Dit boek verduidelijkt waarom jij niet door iedereen wordt gezien zoals je werkelijk bent. Het is een eyeopener en een open deur tegelijkertijd. Door je te omringen met mensen die werkelijk bij jou passen, wordt ook jij weer meester over en van je eigen leven. Het zal vooral liefdevolle mensen de erkenning voor zichzelf geven en hen helpen om beter hun plekje te vinden in deze vaak harde wereld.

Over de auteur
Helena Scheper is transformatiecoach en medium. Haar gave combineert ze met haar bedrijfskundige achtergrond en werkervaring als senior-manager. In haar praktijk helpt ze mensen bij het hervinden van hun inspiratiebron en het ontwarren van hun levens- of organisatievraagstukken. Sinds enkele jaren krijgt ze boodschappen door van een aantal kosmische wezens van andere planetenstelsels over de toekomst van de aarde. Hun doel is de mensen op de aarde voor te bereiden op de periode die gaat komen. Deze voorbereiding betreft het aannemen van een bewuste levenshouding en het dieper besef dat de aarde moet worden gered van de ondergang. Helena kreeg de opdracht hier boeken over te schrijven. Het startte in 2015 met de verschijning van het boek ‘De waarheid aan het licht’. Deel 1 tm 3 van vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’ is een basis om dit boek beter te doorgronden. Deel 4 en 5 zijn een logisch vervolg hierop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kent liefde grenzen 1: Ontdek jouw diepste drijfveer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.