Kent liefde grenzen 5: Ontdek waar jij thuishoort

 24,95

Dit vijfde boek van de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ verklaart waarom je een onverklaarbaar diep verlangen naar ‘thuis’ hebt. Het bevestigt je afkomst van een andere planeet, hetgeen je vast weleens gekscherend is verweten.

Auteur: Helena Scheper

Categorie:

Beschrijving

Auteur Helena Scheper
ISBN 978-946-323-145-9
Genre Esoterie/filosofie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 168
Prijs € 24,95
Jaar 2017

De vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen’ bestaat uit vijf delen die je leven totaal veranderen en bevat informatie die nog op weinig plekken op de aarde bekend is, laat staan toegankelijk is voor een groter publiek.

Het leven op de aarde is een mengelmoes van mensen die ooit op een andere planeet hebben gewoond. De meesten van hen weten hier niets meer van en staan met twee benen op de hectische grond van de aardse realiteit. Overkomt het ook jou regelmatig dat je een onverklaarbaar diep verlangen naar ‘thuis’ hebt? Het is een bepaalde onrust die je in het aardse leven tot nu toe niet tot kalmeren weet te brengen. Wat je ook probeert. Het is dan ook niet zo gek dat je op een gegeven moment nieuwsgiering wordt naar het bestaan van buitenaards leven. Dit vijfde deel van de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ zal je verrassen. Het bevestigt tevens je afkomst van een andere planeet, hetgeen je vast weleens gekscherend is verweten. Dit boek vormt voor jou een stimulans je stoutste dromen de komende jaren te gaan realiseren.

Over de auteur
Helena Scheper is transformatiecoach en medium. Haar gave combineert ze met haar bedrijfskundige achtergrond en werkervaring als senior-manager. In haar praktijk helpt ze mensen bij het hervinden van hun inspiratiebron en het ontwarren van hun levens- of organisatievraagstukken. Sinds enkele jaren krijgt ze boodschappen door van een aantal kosmische wezens van andere planetenstelsels over de toekomst van de aarde. Hun doel is de mensen op de aarde voor te bereiden op de periode die gaat komen. Deze voorbereiding betreft het aannemen van een bewuste levenshouding en het dieper besef dat de aarde moet worden gered van de ondergang. Helena kreeg de opdracht hier boeken over te schrijven. Het startte in 2015 met de verschijning van het boek ‘De waarheid aan het licht’. Deel 1 tm 3 van vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’ is een basis om dit boek beter te doorgronden. Deel 4 en 5 zijn een logisch vervolg hierop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kent liefde grenzen 5: Ontdek waar jij thuishoort” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.