Kent liefde grenzen 2: Ontdek wat angst jou brengt

 24,95

Dit tweede boek van de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ is een eyeopener als jij je, net als veel andere liefdevolle mensen, regelmatig schaamt voor je eerder ingezette gedrag. Het helpt je om hier meer begrip voor te krijgen en vormt de basis om dit gedrag te keren.

Auteur: Helena Scheper

Categorie:

Beschrijving

Auteur Helena Scheper
ISBN 978-946-323-142-8
Genre Esoterie/filosofie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 188
Prijs € 24,95
Jaar 2017

De vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen’ bestaat uit vijf delen die je leven totaal veranderen en bevat informatie die nog op weinig plekken op de aarde bekend is, laat staan toegankelijk is voor een groter publiek.

Het leven op de aarde wordt steeds meer gedomineerd door het zaaien van angst. Het is normaal geworden dat de media vooral aandacht schenkt aan zaken die je angst voeden. De gevolgen hiervan zijn groter dan je aanvankelijk zou vermoeden. Het maakt niet uit hoe liefdevol je bent. Als de angst toeslaat, verander ook jij in een klein egoïstje dat zijn zin wil doordrammen of beledigd, mokkend of pruilend toekijkt. Dit tweede boek in de reeks ‘Kent liefde grenzen?’ legt je uit waardoor dat komt. Het is een eyeopener als jij je, net als veel anderen, regelmatig schaamt voor je eerder ingezette gedrag. Het helpt je om hier meer begrip voor te krijgen en vormt de basis om dit gedrag te keren. Het is onnodig om te zeggen dat je wel bereid moet zijn om je volle verantwoordelijkheid hiervoor te nemen. Het geven van de schuld aan een ander of het overnemen van de verantwoordelijkheden van anderen is hierdoor voorgoed te stoppen. Je angst zal erdoor verminderen waardoor ook jij meer en meer in je kracht blijft staan.

Over de auteur
Helena Scheper is transformatiecoach en medium. Haar gave combineert ze met haar bedrijfskundige achtergrond en werkervaring als senior-manager. In haar praktijk helpt ze mensen bij het hervinden van hun inspiratiebron en het ontwarren van hun levens- of organisatievraagstukken. Sinds enkele jaren krijgt ze boodschappen door van een aantal kosmische wezens van andere planetenstelsels over de toekomst van de aarde. Hun doel is de mensen op de aarde voor te bereiden op de periode die gaat komen. Deze voorbereiding betreft het aannemen van een bewuste levenshouding en het dieper besef dat de aarde moet worden gered van de ondergang. Helena kreeg de opdracht hier boeken over te schrijven. Het startte in 2015 met de verschijning van het boek ‘De waarheid aan het licht’. Deel 1 tm 3 van vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’ is een basis om dit boek beter te doorgronden. Deel 4 en 5 zijn een logisch vervolg hierop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kent liefde grenzen 2: Ontdek wat angst jou brengt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.