Ophelie

 18,00

Hardcover – binnenwerk in kleur

Ophelie staat voor vrijheid en een mooie wereld waarin eenzaamheid doorbroken wordt en gelijkwaardigheid ontstaat. Ophelie geeft jou inzicht en handvatten in de liefde, in jouw vertrouwen en zal je energie geven.

Auteur: Miranda Roijakkers

Beschrijving

Auteur Miranda Roijakkers
ISBN 978-94-6323-493-1
Genre Opleiding/leerboek incl. waargebeurd verhaal
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 60
Prijs € 18,00 (hardcover)
Jaar 2019

Ophelie
Ophelie geeft verdieping en bewustwording. Ophelie moet je lezen omdat de antwoorden om eenzaamheid te doorbreken en te voorkomen hierin staan beschreven. Eenzaamheid waar de wereld bol van staat en waar tot heden niemand grip op krijgt.
Ophelie is ter wereld gekomen voor mensen in de leeftijd van 16 tot 40 jaar. En alle mensen die meer inzicht willen krijgen in eenzaamheid. Inzicht krijgen en handvatten hebben om beeld en vorm aan eenzaamheid te kunnen geven voor een gouden toekomst.
Ben je benieuwd wat dit boek jou gaat brengen? Laat je verrassen door wat Ophelie je te vertellen heeft.

Over de auteur
Mijn naam is Miranda Roijakkers, de auteur van dit boek. Dit boek heb ik geschreven met mijn levenswijsheid en ontdekkingen die ik gedaan heb. Een wereldverbeteraar noem ik mezelf, mensen zijn hierbij één van mijn passies. Ik streef ernaar dat zijn, net als ik, zichzelf vrij kunnen voelen. Als ervaringsdeskundige draag ik met liefde mijn steentje bij om de eenzaamheid de wereld uit te helpen.

Een stukje uit het boek
Als iedereen vrij is om zichzelf te zijn creëren we samen een mooie wereld. Vrijheid, eigenwaarde, in contact staan met je lichaam en zelfbewustzijn zijn enkele ingrediënten voor een wereld zonder eenzaamheid. In dit boek deel ik mijn ervaringen, wijsheden en levensverhaal om je te inspireren. Dat je niet eenzaam hoeft te zijn, daarvan ben ik overtuigd. Ik ben immers het levende bewijs. Mijn missie op deze wereld is nu het doorbreken van eenzaamheid.
Eenzaamheid heeft ook in mijn leven een grote rol gespeeld. Gelukkig worden en de rust in mezelf vinden, wat heb ik gestreden om dát te kunnen ervaren! Mijn hele leven ging gepaard met vallen en opstaan. Jarenlang heb ik strijd moeten leveren om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Het heeft me gevormd tot een uniek mens, met een eigen identiteit, energie en lichaam. Nu voel ik me eindelijk vrij! Klaar om mijn taak op deze wereld te verwezenlijken. Ik heb geleerd hoe ik mijn eigen eenzaamheid kon doorbreken. Dit wil ik graag met jou delen. Het kan!

Liever een softcover? Klik dan hier >

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ophelie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.