Reinaert de vos, een smoelenboek van de dieren

 15,32

Prentenboek voor alle leeftijden over Reinaert de Vos met daarin portretten van de dieren die in het verhaal voorkomen en de sterk ingekorte en hertaalde versie van de oorspronkelijke middeleeuwse tekst.

Auteur: Liesbeth van Wort

Categorie:

Beschrijving

Auteur Liesbeth van Wort
ISBN 978-9-08-272510-0
Genre Kinderboek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 52
Prijs € 15,32
Jaar 2017

In dit prentenboek voor alle leeftijden staat het verhaal Van den Vos Reynaerde. Dat epos is opgenomen in het Colofon van de Nederlandse Letterkunde. Het is een belangrijk middeleeuws geschrift. Maar hoe zat ‘t ook weer, wat gebeurde er ook alweer? Een prentenboek met de ingekorte versie van het originele verhaal, ontdaan van de gruwelijkheden, zodat het ook geschikt is voor jongere kinderen. De portretten van de dieren die erin voorkomen zijn aansprekend en kleurrijk.

Koning Nobel houdt een vergadering voor alle dieren uit zijn rijk. Reinaert de Vos wordt aangeklaagd, opgehaald, berecht en veroordeeld. Je leeft mee met de slachtoffers van de vos, maar je moet ook stiekem lachen om de manier waarop Reinaert zich steeds weer weet te redden uit schijnbaar hopeloze situaties.

Hoe gaat dat aflopen?

Over de auteur

Liesbeth van Wort is freelance redacteur en vertaler en als illustrator autodidact.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reinaert de vos, een smoelenboek van de dieren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.