Rémy, deel een

 17,00

Als Rémy aanbelt in deel één, was Balthus’ auto daar al gestolen geweest. Is het een sprookje? Maar hij slaat alweer over de kop. Zo wordt hij het geitje, in de klok, waar het tikt. Balthus’ hart. Maar de wolf kan er daar niet meer bij…!

Auteur: Sjoerd van Buren

Categorie:

Beschrijving

Auteur Sjoerd van Buren
ISBN 978-94-6323-165-7
Genre Biografie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 186
Prijs € 17,00
Jaar 2017

God staat erbij te lachen: “Zal Ik je eens wat om handen geven, Balthus?” Spelen we een spelletje pandoer, of wil je liever kwartetten? Of heb je leren schaken, dan al? Maar wil jij van Mij, om te beginnen, dan wel een draaideurcrimineel? Zat hij ooit al eens op het bureau, met eendenkroos in zijn haar? Had hij zich zomaar in de sloot willen verstoppen? Wie hier de REGIE heeft en bovendien ook ALLE TIJD? Zou dat God zelf kunnen zijn? Niet te geloven! In de verste verte, nog niet ook al te ontwaren… Sappel, sappeler, sappelst… Sappelen, als uitzichtloos? Het lijkt wel oneindig… Maar wat betekenen boeken dan wel, in een menselijk bestaan? Mocht het destijds al beginnen met: “In Oerkommeling”? Een Overkomeling… Iemand die je overkomt, in de sfeer van demonie en vloek… Maar nee, veel eerder al, was het raak! “Varkentje, varkentje, wil jij wel zelf naar huis lopen gaan?” “Maar dat ga je vertikken?” “Moet ik je dragen, dan maar…?” Volkssprookjes zijn wijsheid, als geconterfeit, onvergank’lijk. Zo komen wij allemaal thuis…
In welke hemel dan wel?
Is dat dan hier al?
Op aarde!
We hebben nog tijd…

“Rémy”, deel een, is het tweede boek, van vier reeds verschenen boeken, uit een reeks van zeven, “de tuin der tekenen” genaamd.

Over de auteur
Sjoerd van Buren (Sneek 1941), doet in een reeks van zeven boeken, verslag van zijn spirituele bevindingen, waarvan hij zelf diep onder de indruk is geraakt. Het is heel veel meer nog geweest, dan wat zich aan ons voordoet in dit aardse “platland”. Ook van wat er meer nog is, tussen hemel en aarde, heeft hij zijn deel ruimschoots al mee gekregen. Zijn onderzoekende geest heeft hem dit mogelijk gemaakt. Maar het is dan ook zijn vak. Hij studeerde af in de Theologie, te Groningen (1976), met als hoofdvak: Filosofie…

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rémy, deel een” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.