xavier friesen 29-12-2020
Nu vier jaar na dato heeft "samen bereik je meer" van Jurgen Langenhuizen nog steeds aan actualiteit en meerwaarde niet ingeboet. Dat bewijst ook de verkoop tot vandaag de dag. Vandaag mocht ik, voor de stichting Bouwstenen voor Zambia, opnieuw een prachtige donatie ontvangen van de verkoop van dit boek! Bedankt schrijver, uitgever en natuurlijk alle kopers van het boek "samen bereik je meer"! Ik heb met mijn stichting geen strijkstok dus deze donatie komt helemaal goed terecht! Dit boek "samen bereik je meer" helpt iedereen die zich beroepshalve of vrijwillig, bezig houdt met coachen van individuen, team en talentontwikkeling. Met de koop van dit boek help je jezelf, degenen die je coacht, ook jongeren, én je helpt de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia. Want van elk verkocht boek doneert de schrijver een bedrag aan Stichting Bouwstenen voor Zambia. Wij investeren in de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia door voor hen goed onderwijs mogelijk te maken. Binnenkort opent de tweede nieuwbouw school haar deuren. Elk kind heeft nu een eigen boekenset en een eigen tafel en een stoel (helemaal niet vanzelfsprekend in Zambia), leraren investeren in hun eigen opleidingen (de eerste lerares heeft in november 2020 haar drie jarige opleiding afgerond) en nu zijn we bezig met de mensen in Zambia met een waterplan (schoon drinkwater, beregeningswater voor de groentetuin en een handwater bassin toegankelijk voor de kinderen en hun community want handen kun je stuk blijven wassen maar als er geen of vervuild water is dan helpt dat niet tegen corona). Als je meer wilt weten kijk dan ook www.bouwstenen-zambia.nl of https://www.facebook.com/bouwstenenzambia.nl en www.voetbalkennisplatform.nl. In Zambia hebben we een prachtig gezegde: "if you want to go fast, go alone, if you want to go far, go together". Bedankt dat u ook in 2020 samen met de kinderen van de Linda Blind Farm School bent gegaan: #samenbereikjemeer.
Andre van Bijnen 18-09-2020
Een heerlijk inspiratie boek wat ik in één ruk heb uitgelezen. De schrijver neemt je mee in de wereld van coachen, het individu, het team, het talent en het benutten daarvan. Niet alleen handig voor alle inzichten in de sportwereld (en die van je kinderen) maar voor mij daarnaast heel leerzaam geweest om toe te passen in mijn leidinggevende rol binnen Jumbo. De schrijver neemt je echt mee en daar krijg ik energie van. Een aanrader voor iedere trainer, coach of leidinggevende in het bedrijfsleven! Samengevat; Kopen, lezen en aanraden in je omgeving!
Mike van de Ven 26-07-2017
Dat werd dus binnen 24 uur. Het werd ook een feest der herkenning! Natuurlijk is niet alles onbekend, zeker niet gezien mijn dagelijkse job, maar de manier van schrijven met hier en daar toch weer een andere invalshoek bracht de nodige inspiratie voor mij. M.a.w. kan niet wachten om zometeen met een nieuwe groep aan de slag te gaan. Ga zeker dit boek nog eens openslaan, het was zeker geen CRAP ;)
Xavier Friesen 15-08-2016
een heel prettig leesbaar en informatief maar ook gelukkig een heel praktisch en goed bruikbaar boek. Het is bedoeld voor iedere trainer, van jong tot oud, van junioren tot senioren. Maar ook voor trainers in andere teamsporten én voor teamleiders in bedrijven en organisaties. Maar dat niet alleen. Als je dit boek koopt, help je meteen de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia aan een betere toekomst door beter onderwijs. Een boekje dat helpt om positief te kijken naar dat wat iemand kan en wat hij of zij verder kan ontwikkelen. Hoe je als trainer of leidinggevende daarin kunt helpen. Omdat niet alles vanzelfsprekend is en omdat je moet blijven kijken naar wat je zelf kunt doen om de situatie te (laten) verbeteren, zegt de schrijver zelf. Hij wordt gedreven door zijn visie dat het zo belangrijk is dat mensen, jong en oud, junior en senior, hun talenten kunnen blijven ontwikkelen. En zeker ook de meest kwetsbare kinderen voor wie een goede toekomst allemaal niet zo vanzelfsprekend is. Jurgen Langenhuizen ziet zijn motivatie terug in mijn project www.bouwstenen-zambia.nl. Daarom heeft hij besloten om van de opbrengst van elk verkocht boek een bedrag aan bouwstenen voor zambia te schenken. Ik heb 3 jaar geleden, toen ik in groep 8 van de basisschool zat, deze stichting opgericht en intussen heb ik samen met de mensen in Zambia een echte school gebouwd. En er gebeurt nog veel meer om de kinderen te helpen om zich aan hun armoede te ontworstelen. Ook heel leuk: een aantal internationaal bekende (voetbal)trainers hebben hun medewerking gegeven aan dit boek. In het boek staan ook interviews met Wiljan Vloet, Gertjan Verbeek, Ales Jurcik en David Thiel. Het boek leest ook goed weg. Geen droge managementkost maar een goed leesbaar en vooral meteen bruikbaar boekje. Ook bijvoorbeeld een mooi geschenkje voor in het bedrijfsleven of bij organisaties. Voor de managers zelf bijvoorbeeld of voor mensen die het willen worden. En u steunt er ook een goed doel mee. Als u er 20 of meer boeken koopt, wil ik graag met u kijken of ik, bijvoorbeeld samen met Jurgen, ets kan betekenen voor uw bedrijf of uw organisatie bijv met een workshop of een presentatie over hoe belangrijk het is om het verschil te maken in het leven van mensen. En hoe je dat kunt doen. Hoe ik dat doe met mijn stichting Bouwstenen voor Zambia. Groetjes, Xavier Friesen (via Jurgen Langenhuizen of via www.bouwstenen-zambia.nl).
Géry Snijders 01-07-2016
Interessant, leerzaam,duidelijk, veel informatie over het individu en hoe, dit individu, beter laten functioneren binnen het team. Niet alleen een boek voor trainers, maar voor alle leidinggevende binnen de sport en het bedrijfsleven.
Esther 14-06-2016
Zeer toegankelijk boek. Gemakkelijk te lezen. Een must voor iedere trainer en coach!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Jurgen Langenhuizen
ISBN / EAN
9789463230155
Prijs
 20,99
Genre
Managementboeken
Taal
Nederlands

Over de auteur

Ik ben gediplomeerd keepertrainer/coach (KNVB en ProGoal). Vanaf 2004 heb ik verschillende teammanagersfuncties bekleed bij o.a. ING, SNS Bank en VGZ en momenteel bij KION Kinderopvang. Daarnaast help ik organisaties om blijvende verandering te realiseren en geef ik workshops voor trainers en vrijwilligers bij sportverenigingen. Individuele begeleiding voor managers en trainers behoort zeker ook tot de mogelijkheden.De kern is ‘Samen bereik je meer’ en natuurlijk dat mensen het verschil maken. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat je van het boek vindt, dus ik nodig je van harte uit om een review te schrijven in de webshop!

Jurgen Langenhuizen


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: