4 beoordelingen voor Samen bereik je meer

 1. Esther

  Zeer toegankelijk boek. Gemakkelijk te lezen. Een must voor iedere trainer en coach!

 2. Géry Snijders

  Interessant, leerzaam,duidelijk, veel informatie over het individu en hoe, dit individu, beter laten functioneren binnen het team.
  Niet alleen een boek voor trainers, maar voor alle leidinggevende binnen de sport en het bedrijfsleven.

 3. Xavier Friesen

  een heel prettig leesbaar en informatief maar ook gelukkig een heel praktisch en goed bruikbaar boek. Het is bedoeld voor iedere trainer, van jong tot oud, van junioren tot senioren. Maar ook voor trainers in andere teamsporten én voor teamleiders in bedrijven en organisaties. Maar dat niet alleen. Als je dit boek koopt, help je meteen de kinderen van de Linda Blind Farm School in Zambia aan een betere toekomst door beter onderwijs. Een boekje dat helpt om positief te kijken naar dat wat iemand kan en wat hij of zij verder kan ontwikkelen. Hoe je als trainer of leidinggevende daarin kunt helpen. Omdat niet alles vanzelfsprekend is en omdat je moet blijven kijken naar wat je zelf kunt doen om de situatie te (laten) verbeteren, zegt de schrijver zelf. Hij wordt gedreven door zijn visie dat het zo belangrijk is dat mensen, jong en oud, junior en senior, hun talenten kunnen blijven ontwikkelen. En zeker ook de meest kwetsbare kinderen voor wie een goede toekomst allemaal niet zo vanzelfsprekend is. Jurgen Langenhuizen ziet zijn motivatie terug in mijn project http://www.bouwstenen-zambia.nl. Daarom heeft hij besloten om van de opbrengst van elk verkocht boek een bedrag aan bouwstenen voor zambia te schenken. Ik heb 3 jaar geleden, toen ik in groep 8 van de basisschool zat, deze stichting opgericht en intussen heb ik samen met de mensen in Zambia een echte school gebouwd. En er gebeurt nog veel meer om de kinderen te helpen om zich aan hun armoede te ontworstelen.
  Ook heel leuk: een aantal internationaal bekende (voetbal)trainers hebben hun medewerking gegeven aan dit boek. In het boek staan ook interviews met Wiljan Vloet, Gertjan Verbeek, Ales Jurcik en David Thiel. Het boek leest ook goed weg. Geen droge managementkost maar een goed leesbaar en vooral meteen bruikbaar boekje. Ook bijvoorbeeld een mooi geschenkje voor in het bedrijfsleven of bij organisaties. Voor de managers zelf bijvoorbeeld of voor mensen die het willen worden. En u steunt er ook een goed doel mee. Als u er 20 of meer boeken koopt, wil ik graag met u kijken of ik, bijvoorbeeld samen met Jurgen, ets kan betekenen voor uw bedrijf of uw organisatie bijv met een workshop of een presentatie over hoe belangrijk het is om het verschil te maken in het leven van mensen. En hoe je dat kunt doen. Hoe ik dat doe met mijn stichting Bouwstenen voor Zambia. Groetjes, Xavier Friesen (via Jurgen Langenhuizen of via http://www.bouwstenen-zambia.nl).

 4. Mike van de Ven (geverifieerde eigenaar)

  Dat werd dus binnen 24 uur. Het werd ook een feest der herkenning! Natuurlijk is niet alles onbekend, zeker niet gezien mijn dagelijkse job, maar de manier van schrijven met hier en daar toch weer een andere invalshoek bracht de nodige inspiratie voor mij. M.a.w. kan niet wachten om zometeen met een nieuwe groep aan de slag te gaan. Ga zeker dit boek nog eens openslaan, het was zeker geen CRAP 😉

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Jurgen Langenhuizen
ISBN / EAN
9789463230155
Prijs
 20,99
Genre’s
Managementboeken
Taal
Nederlands

Over de auteur

Ik ben gediplomeerd keepertrainer/coach (KNVB en ProGoal). Vanaf 2004 heb ik verschillende teammanagersfuncties bekleed bij o.a. ING, SNS Bank en VGZ en nu bij KION Kinderopvang. Tevens help ik als freelancer organisaties op het gebied van verandermanagement en workshops voor trainers en vrijwilligers bij sportverenigingen. Individuele begeleiding voor managers en trainers is ook mogelijk.

Jurgen Langenhuizen

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op:

Sanne schrijft een boek!

Schrijf je in voor de tweewekelijkse update waarin Sanne je meeneemt in haar ervaringen bij het schrijven en uitgeven van haar boek.

Klik hier en meld je aan! »