Dave 12-05-2021
Leest makkelijk weg, prettige stijl van schrijven en je kan niet stoppen met lezen als je begint. Goede tips, lessen en oefeningen van bekende Nederlanders die je inspireren om aan jezelf te gaan werken.
Jop 12-05-2021
Inspirerend, toepasbaar en vooral helder geschreven. Alle lessen van experts in een boek voor een optimale en gezonde lifestyle
Shirley 11-05-2021
Inspirerend boek, duidelijke richtlijnen waar je gelijk mee aan de slag kan gaan. Heeft snel gezorgd voor positieve veranderingen in mijn dagelijks leven!
Lars 11-05-2021
Heerlijk boek van een inspirerend mens. Boek staat vol met handige tools, tips en adviezen. Echte aanrader!
Robert 11-05-2021
Wat een verfrissend boek! Ik heb hem in één adem uitgelezen en ga hem zeker vaker lezen. Dit smaakt naar meer!
Pim 11-05-2021
Inspirerend en een hoop tools. Heb het met veel plezier gelezen. Echte aanrader dit boek!
Robert 11-05-2021
Wat een verfrissend boek! Ik heb hem in één adem uitgelezen en ga hem zeker vaker lezen. Dit smaakt naar meer!
Shirin 11-05-2021
Wat een prachtig boek is dit; Neal helpt je om jezelf te leren kennen en hij is niet bang om je te confronteren met het gezicht dat in de spiegel staat. Deze schrijver helpt je op weg om de beste versie van jezelf te worden. Door zijn kwetsbaarheid en openheid, durf je zelf te groeien. En door in gesprek te gaan met bekende Nederlanders, krijg je nog meer inspiratie. Neal, dank voor de stappen die jij mij hebt laten zetten. Je hebt mij geïnspireerd en je bent een ware Champ!
Shirin 11-05-2021
Als je zoekende bent - look no further. Dit boek helpt je om jezelf zodanig te ontwikkelen en om echt geluk te vinden. Neal is een ware inspiratie en hij helpt je om jezelf even 'echt' wakker te schudden. Hij helpt je verder. Dat dit boek in het Nederlands geschreven is, en met alle BN'ers die voorbij komen, maakt het ook makkelijker om je op weg te helpen. Neal, ontzettend bedankt! You are a true champion.
Edwin 11-05-2021
Fijn boek met praktische tips, en eens een keer in het Nederlands ipv het Engels. Heeft mij zeker geholpen om sterker te worden op mentaal, fysiek en financieel vlak!
Ryan 11-05-2021
Dit is een uitstekend boek dat zich richt op de belangrijkste gebieden van persoonlijke ontwikkeling, tegenslag omzetten in een voordeel, mentaliteit van een kampioen, je lichaam fitter krijgen, positieve gewoonten ontwikkelen (inclusief je ochtendroutine), een winnend financieel plan bouwen. Ik ben dol op de expert gedeeltes die elk hoofdstuk terugkomen, bekende Nederlandse namen vertellen openhartig dat de weg naar succes vol ups and down zit. Er staan ook een aantal eenvoudige, maar zeer krachtige oefeningen in de hoofdstukken, zodat je onmiddellijk duidelijkheid kunt krijgen wat de eerste stappen zullen moeten zijn om echte resultaten te krijgen.
Thomas 11-05-2021
Heel praktisch en toepasbaar. Top Boek. Leest lekker weg.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Neal van de Kamer
ISBN / EAN
9798727051337
9789464029727
Prijs
 8,99
Genre
Gezondheid, psychologie en levensbeschouwing
Managementboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2020
Aantal pagina’s
286

 

 

 

 

Over de auteur

Neal van de Kamer

NEAL VAN DE KAMER is de enige Nederlandse man met nationale judo titels in drie verschillende gewichtsklassen. In totaal wist hij 12 nationale titels te winnen. Na zijn topsport carrière wist Neal Europees topverkoper te worden bij LinkedIn. Momenteel is hij ondernemer, auteur en lifestyle fanaat.

Zijn bewezen principes uit de topsport en bedrijfsleven worden toegepast bij technologiebedrijven als Google, LinkedIn, Stripe en Salesforce. Lees meer op nealvandekamer.nl of volg hem op sociale media @nealvandekamer.

Neal van de Kamer


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: