Sterrenstof

 15,90

Sterrenstof gaat over een meisje dat een broertje krijgt, maar die overlijdt bij zijn geboorte. Als haar vader haar uitlegt dat haar broertje een sterretje wordt, vraagt het meisje zich af hoe dat kan. Daarom vertelt haar vader over de sterrenfabriek

Auteur: Robert en Monique Lentelink

Categorie:

Beschrijving

Auteur Robert en Monique Lentelink
ISBN 978-94-6323-379-8
Genre Kinderboek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 30
Prijs  € 15,90
Jaar 2018

Sterrenstof

Sterrenstof geeft ouders en hun kind(eren) een handvat om te leren omgaan met het verlies van een broertje of zusje. Sterrenstof is bedoeld om kinderensteun te bieden en uitleg te geven over hoe een overleden broertje of zusje toch altijd om je heen is. Sterrenstof kan helpen bij de verwerking van het verlies van een broertje of zusje. Tegelijkertijd is het een mooi verhaal om een kostbare herinnering levendig te houden.

Over de auteurs

Robert en Monique Lentelink, broer en zus hebben zich verbonden aan dit project, nadat Robert trotse vader was geworden van een stilgeboren zoon Lennon.
Het ontbreken van een handvat om zijn dochter uit te leggen wat er gebeurt na een overlijden heeft hem doen besluiten om dan zelf een boek te maken. Monique die in het dagelijks leven in het basisonderwijs werkt, illustreerde al en wilde heel graag samen met haar jongere broer aan dit bijzondere project werken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sterrenstof” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.