Jacq 05-07-2022
Bij De omschrijving ‘ een boek wat kan helpen verwerken ‘ had ik heel andere verwachtingen. Ik was verbaasd en teleurgesteld hoe weinig tekst het boekje bevatte. Bij een boek wat kan helpen verwacht ik meer..
Jacq 05-07-2022
Bij De omschrijving ‘ een boek wat kan helpen verwerken ‘ had ik heen andere verwachtingen. Ik was verbaasd en teleurgesteld hoe weinig tekst het boekje bevatte. Bij een boek wat kan helpen verwacht ik meer..
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Monique & Robert Lentelink
ISBN / EAN
9789463233798
Prijs
 19,90
Genre
Kinderboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2018
Aantal pagina’s
30

Over de auteur

Wij zijn Robert en Monique Lentelink, broer en zus. Een mooi en dankbaar project kwam van de grond, nadat ik, Robert en mijn vrouw Nusa in 2015 trotse ouders werden van Lennon die helaas direct na zijn geboorte overleed. Ik schreef het verhaal en vroeg mijn zus om de illustraties bij de verzen te maken.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het sociale domein en staat Monique voor de klas in het primair onderwijs. Sterrenstof is het boek dat wij als ouders gemist hebben in een tijd dat wij het zelf ontzettend nodig hadden voor onze dochter Lize. Een boek maken is al een bijzonder proces op zichzelf, maar om dat als broer en zus samen te kunnen en mogen doen maakt dit extra bijzonder. Daarmee is Sterrenstof een monumentje geworden voor Lennon, ons als ouders, zijn grote zus, jongere broertje en trotse tante.

Monique & Robert Lentelink


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: