Magda Zomer 05-02-2023
Vroeger vond ik tatouages verschrikkelijk ordinair, maar door de redenen waarom men dat doet en die Chris duidelijk vertelde, is mijn kijk daarop wel veranderd.
André 04-02-2023
Dit boek gaat over "gewone" mensen die belangrijke gebeurtenissen in hun leven door een tatoeage-naald op hun lijf hebben vast laten leggen. De verhalen en foto's registreren en illustreren haarscherp, maar zonder oordeel. Erg jammer dat deze "koffietafel waardige" boeken zo duur (moeten) zijn.
Astrid 04-02-2023
Schrijver Chris geeft op een bijzondere manier een nieuw inzicht in de wereld van de tattoos. Het boek staat vol met mooie, inspirerende maar ook heel ontroerende verhalen waardoor je een heel andere kijk krijgt op de tattoodragers. Een boek die je kijk op de wereld verbreedt!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Chris Treffers
ISBN / EAN
9789464 375411
Prijs
 40,00
Genre
Gezin, Gezondheid & Sport
Gezondheid, psychologie en levensbeschouwing
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
85

 

 

Over de auteur

Chris Treffers

Chris Treffers (1945) was werkzaam in de IT. Hij had meerdere management
functies. ln al die functies speelde de interrelatie met mensen de hoofdrol. Na zijn pensionering heeft hij zijn hobby, fotografie, intensief opgepakt met de nadruk op het maken van portretten. Zijn fotografisch werk is internationaal opgevallen en veelvuldig onderscheiden. Na zijn eerste mini -fotoverhaal “Liesje, een professionele etalagepop vindt het leven” zijn de “TATTOO VERHALEN” het tweede inspirerende fotoboek van zijn hand.

Chris Treffers


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: