Trap er niet in!

 5,09

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur T. Notten, A. Vermeulen, T. Wijngaarde
ISBN 978-94-6323-160-2
Genre Filosofie, religie, spiritualiteit
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 44
Prijs € 5,09
Jaar 2017

Jaarlijks weten fraudeurs vele miljarden euro’s van hun slachtoffers af te troggelen, met tactieken die steeds gewiekster worden. Door inzicht te geven in de werkwijze van deze criminelen, hopen we potentiele gedupeerden ervoor te behoeden in de val te lopen.

Trap er niet in! laat zeven slachtoffers van oplichting aan het woord, die elk in hun eigen woorden vertellen wat hen is overkomen. Zoals de vrouw die op klassieke wijze via Facebook werd verleid tot het overmaken van veel geld, en de jonge scholier die werd misbruikt voor het afsluiten van dure telefoonabonnementen. Maar ook ondernemers worden op allerlei manieren getild. Zo werden bij een keukenbedrijf de facturen onderschept. De klanten betaalden hun rekening, maar het bedrijf ontving geen cent….

Over de auteur

Tjerk Notten studeerde journalistiek en geschiedenis. Nu is hij werkzaam als communicatiemedewerker en webredacteur bij de Fraudehelpdesk. André Vermeulen werkte vele jaren als journalist, bladenmaker en communicatieadviseur. Hij is woordvoerder van de Fraudehelpdesk. Tanya Wijngaarde is journalist en tekstschrijver, en werkzaam als communicatiemedewerker bij de Fraudehelpdesk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trap er niet in!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.