Trefwoorden bij een merkwaardig geleefd bestaan

 18,00

Zeer merkwaardige ervaringen en inzichten brengen Sjoerd van Buren bij zijn verstaan van “er te zijn”. Er zijn engelen bereid ons een weg te wijzen naar onze enig denkbare, persoonlijke toekomst, én identiteit…!

Auteur: Sjoerd van Buren

Categorie:

Beschrijving

Auteur Sjoerd van Buren
ISBN 978-94-6323-164-0
Genre Biografie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 236
Prijs € 18,00
Jaar 2017

In “Trefwoorden bij een merkwaardig geleefd bestaan” wordt zijn voorgeschiedenis geschetst. Sjoerd van Buren komt hier als Balthus voorbij. Wie is hij? Het moet worden gezegd: Hij is wel enigszins mediamiek. Daarvan heeft hij vanaf zijn vroegste jeugd al een zeer grondig bevroeden. Allengs komen er gaven aan het licht… Hij heeft een ontmoeting, in een droom. Zo leert hij wat “voorzeggingen” blijken te zijn. Uit zijn eigen mond gekomen, vervolgens helderhorend verstaan, hem onomwonden teruggegeven…: Dit is hier voor jou zo de boodschap. Er komt zelfs een psychose voorbij. Maar hij is ook theoloog. Dat is zijn vak. Zo mag hij de betekenis verstaan van wat “het veertige” wel ook nog kan zijn… Maar is een psychose wel een psychose, als hij ook de verhulling van nog iets anders kan zijn? Namelijk, van wat, dieper liggend, met voortschrijdend inzicht, als de ware betekenis, langzaam, tenslotte, aan ’t licht komt. Zo krijgt hij zijn consignes, om het er zijn leven lang mee te gaan doen… Dan wordt zijn auto gestolen. Het krijgt nog een levenslang staartje. Maar God is geen sukkel! Hoe zou het ooit kunnen zijn, dat God ook niet zou geloven, in wat Hij zelf heeft geschapen? Hij gelooft duizend maal meer in u en in mij, dan wij dat ooit zelf kunnen presteren! Sta op. En leef! Boreling!

“Trefwoorden bij een merkwaardig geleefd bestaan”, is het eerste boek, van vier reeds verschenen boeken, uit een reeks van zeven, “de tuin der tekenen” genaamd.

Over de auteur
Sjoerd van Buren (Sneek 1941), doet in een reeks van zeven boeken, verslag van zijn spirituele bevindingen, waarvan hij zelf diep onder de indruk is geraakt. Het is heel veel meer nog geweest, dan wat zich aan ons voordoet in dit aardse “platland”. Ook van wat er meer nog is, tussen hemel en aarde, heeft hij zijn deel ruimschoots al mee gekregen. Zijn onderzoekende geest heeft hem dit mogelijk gemaakt. Maar het is dan ook zijn vak. Hij studeerde af in de Theologie, te Groningen (1976), met als hoofdvak: Filosofie…

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trefwoorden bij een merkwaardig geleefd bestaan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.