Vanuit de ziel bekeken volgens de Leringen van Ascended Masters

 22,11

In dit boek maakt u kennis met wie of wat onze ziel is volgens de Leringen van Ascended Masters. Want onze ziel wordt zoveel bezongen en beschreven. Maar wie of wat is dat fantastisch zielenwezen?

Auteur: Birgitte Bosch

Beschrijving

Auteur Birgitte Bosch
ISBN 978-94-6323-159-6
Genre Psychologie, Religie & Spiritualiteit
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 236
Prijs € 22,11
Jaar 2017

In dit boek neemt Birgitte u mee op reis door de Leringen die zij van Ascended Masters mocht ontvangen betreffende de ziel. Want de ziel wordt zoveel bezongen en beschreven. Maar wie of wat is dat fantastisch zielenwezen? Ook wordt u mee op reis genomen door de 7 zielenstralen en wordt de eigenheid per straal beschreven. Daarbij zijn er mooie oefeningen en tips om de eigen ziel beter te leren kennen en ervaren. U maakt kennis met Ascended Masters; wie Zij zijn en waren. En er staan Algemene Boodschappen in van alle Ascended Masters van wie Birgitte Boodschappen mag doorgeven. Aan de hand van deze Leringen wordt duidelijk gemaakt wie en hoe fantastisch onze ziel is. Waar we als mens vandaan komen en waar we naar huis terug keren.  Er is ook een bijhorende kaartset vanuit de ziel bekeken te verkrijgen B.M.P. Bosch mag telepathisch Boodschappen ontvangen en doorgeven van de Verheven Lichmeesters: Jozef Van Arimathea, Clara, Pallas Athena, El Morya, Kuthumi, Paul de Venetiaan, Serapis Bey, Jesus, Maria Magdalena, Maria, Saint Germain en Quan Yin. Aartsengel Raphaël, Lady Venus en Lord Sanat Kumara.

Over de auteur:

Birgitte M.P. Bosch is geboren met het telepathisch contact. Zij groeide op met wie zij haar Hemelse Vrienden noemde, de Ascended Masters Jozef Van Arimathea en Clara. Birgitte was ongeveer 25 jaar toen zij tot het besef kwam dat haar Hemelse Vrienden Ascended Masters zijn. Vanaf dat moment meldden zich al snel verscheidene Ascended Masters met de vraag om zowel Persoonlijke als Algemene Boodschappen door te geven. Voor Birgitte begon een boeiende reis in haar eigen leven door de verbondenheid met de wonderbaarlijke wereld van vele Hemelse Vrienden en mensen die ze op haar pad ontmoette.
Van Birgitte Bosch verschenen al eerder het boek Hemelse Woorden en de meditatie CD: de meditatieve dans.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vanuit de ziel bekeken volgens de Leringen van Ascended Masters” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.