1 beoordeling voor Veranderen begint met LEF

 1. Mariska Hijdendaal

  Recensie NDB Biblion
  Veranderen begint met LEF / Erika Boekhoorn & Mariska Hijdendaal – Eerste druk, [Heel] : Medezeggenschap met LEF, 2017. – 161 pagina’s : illustraties ; 21 cem

  Er zijn diverse manieren om invullingen te geven aan veranderprocessen binnen jouw organisatie. De auteurs lichten twee vormen toe: het blauwdruk denken en procesgericht werken. Het procesgericht werken vormt de basis, waarbij de krachtige elementen van blauwdruk denken zijn meegenomen. Heet eerste deel gaat in op deze theorie en besteedt tevens aandacht aan organisatiecultuur. In het tweede deel staat de praktijk centraal aan de hand van drie voorbeelden. Daarbij wordt een model van inspraak en betrokkenheid geïntroduceerd en vervolgens aangegeven hoe je daarmee aan de slag kunt; wat succesfactoren, valkuilen, aandachtspunten en hulpmiddelen zijn. Elk hoofdstuk bevat reflectievragen. Het boek is helder en relatief gemakkelijk geschreven; er zijn humorvolle tekeningen in kleur en invuloefeningen.
  Het is bruikbaar voor medewerkers, het middenkader, ondernemingsraadsleden, organisatieadviseurs en de directie. Het boek wordt ook ondersteund met een website (waarvoor een toegangscode is opgenomen) en nieuwsbrief.
  Recesent: Peter de Boer

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beschrijving

Auteur Erika Boekhoorn & Mariska Hijdendaal
ISBN 978-90-903-004-29
Genre Leerboek
Taal NL
Aantal pagina’s 165
Prijs € 25,66
Jaar 2017

 

Over de auteurs

Foto onbekend

Erika Boekhoorn

Mariska Hijdendaal

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: