GPvW 24-11-2022
Dit boek zou in het spoorwegmuseum moeten liggen en bij de ouderwetse loketten. Of in de kiosken op de perrons. Leuk kado, leest makkelijk, is herkenbaar met een goede observatie en kritische blik en af en toe een eerlijke opmerking over zijn eigen rol. Echt een leuk boek!
LD 03-11-2022
Dit boek leest heel makkelijk weg! Er wordt afgewisseld tussen herkenbare situatie op en om het Nederlandse spoor en herinneringen - met een soms slechts zijdelingse relatie met treinen - uit bijvoorbeeld zijn jeugd of overgehouden aan één van zijn verre reizen. Het boek is zeer laagdrempelig, ook geschikt voor mensen die geen boeken verslinden, en daarmee is het een aanrader als Sinterklaas- of Kerstcadeau voor treinreizigers.
HvP 15-10-2022
Erg leuk om te lezen, zitten een paar prachtige verhalen tussen. 'Waarom een stiltecoupé niet werkt I' bijvoorbeeld.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Wouter Geerling
ISBN / EAN
9789464374964
Prijs
 15,00
Genre
Reisverslag
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
128

 

 

Over de auteur

Wouter Geerling

Wouter Geerling (1978) had jarenlang wel een rijbewijs, maar geen auto. Veel met de trein reizen was vanzelfsprekend. Inmiddels heeft hij een auto, maar hij reist nog regelmatig met de trein. Wel wat minder vaak dan vroeger, maar de liefde voor treinreizen blijft. Het is een comfortabele manier om van A naar B te komen. Luidruchtige medepassagiers en opmerkelijke situaties onderweg neemt hij op de koop toe.

Wouter Geerling


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: