Vitamine P, de kracht van positief leiderschap in eenvoud

 12,50

Positiviteit is de kortste route naar geluk en succes. Dit boek geeft je de eenvoudigste sleutel ooit tot meer geluk, positiviteit en verbinding in leven en werk: OneGoodThing.

Auteur: Chiel van der Linden & Bert van Dam

Beschrijving

Auteur Chiel van der Linden & Bert van Dam
ISBN 978-94-6323-349-1
Genre Managementboek, Leerboek, Doe-boek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 134
Prijs  € 12,50
Jaar 2018

Vitamine P, de kracht van positief leiderschap in eenvoud

Er werd door velen naar uitgekeken. Het eerste boek van de Geluksman, Chiel van der Linden.

Zijn eenvoudige tips over ‘hoe je geluk dagelijks doet’ met OneGoodThing is voor veel mensen net zo’n vaste dagelijkse gewoonte geworden als tandenpoetsen. Precies daar zit Chiel’s ‘handtekening’: eenvoud in dagelijkse positiviteit, méér zien wat goed is en wat mogelijk is. En vooral dóen!

Nu helpt de Geluksman -samen met ervaren CEO Bert van Dam- bedrijven om de ongekende kracht van positief leiderschap te benutten. Uiteraard op eigen wijze: waar anderen de weg kiezen van werkgeluk, kiest Chiel het pad van vitamine P(ositiviteit), de kortste weg naar succes en geluk.

Positief leiderschap zorgt voor een mindset van positiviteit en de energie van verbinding, waardoor buitengewone prestaties en ‘OneGoodCompany’ binnen handbereik komen.

Hoe ga je dit vandaag nog doen?

Daarover gaat Vitamine P.

Over de auteurs

Chiel van der Linden (1954)na ruim 30 jaar als trainer, coach en consultant stelde Chiel zich in 2006 een compleet andere vraag: is het mogelijk voor mij om letterlijk de hele wereld een stukje gelukkiger te kleuren? Deze zoektocht vormde hem tot ‘Geluksman’. Hij werd verliefd op positiviteit en ontdekte de ongekende kracht van ‘technology used for good’, wat leidde tot HappyWe en Vitamine P.

Bert van Dam (1966) studeerde Bedrijfskunde  (cum laude) en werkte 17 jaar bij KPN, o.a. als Managing Director Planet Internet. Vervolgens 8 jaar bij Carphone Warehouse (Phone House) als Managing Director Nederland en CEO Retail Europe. In 2014 gooide hij het roer om en richtte hij zich volledig op zijn queeste “mensen helpen hun beste leven te laten leiden”. Hij begon zijn makbuntu model over de zin van het leven op papier te zetten – wat resulteerde in zijn eerste boek BOEM! (september 2015). Hij is co-founder en CEO van MultiplyHappiness BV dat als missie heeft om wereldwijd geluk te vermenigvuldigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitamine P, de kracht van positief leiderschap in eenvoud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.