Woorden als poorten naar Innerlijke Vrede

 23,14

Een boek om op de juiste momenten ter hand te nemen als het zicht op jouw weg ietwat vaag is geworden. De woorden in dit boek zijn verrijkend en inzichtgevend. Een ieder mens kan en mag zijn eigen kwaliteiten ontdekken en leven in deze wereld.

Niet op voorraad

Beschrijving

Auteur Trienke Minkema
ISBN 978-94-6323-301-9
Genre Spiritueel
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 164
Prijs € 23,14,-
Jaar 2018

Als woorden door onvoorwaardelijke liefde worden gedragen dan kunnen zij poorten openen die naar onze binnenwereld leiden. Zetten wij de stap naar binnen dan wacht ons een boeiende reis waarin wij onszelf kunnen leren kennen. Dan ontdekken wij wie we werkelijk zijn tot in ons diepste wezen. Ik heb die stap gezet en onderweg werden mij teksten aangereikt die ik van harte heb aangenomen. Deze woorden wil ik dan ook graag met jullie delen.

In ons leven komen we regelmatig op kruispunten aan. Kruispunten, waar we het verleden achter ons dienen te laten en we nieuwe keuzes mogen maken voor onze toekomst. Dat kunnen dan tevens rustmomenten en/of tijden van bezinning voor ons zijn.  Als we in vrede terug kunnen kijken op de weg die achter ons ligt, zullen het vruchtbare momenten zijn. Voor die momenten is dit boekje bedoeld. Je kunt het dan ter hand nemen en kijken of er enige troost, raad of steun te vinden is in een van de teksten. Je kunt op gevoel het boekje openslaan en dan zul je zien dat de juiste tekst jou toevalt. Je kunt bij de inhoud kijken welke titel jou op dat moment het meeste aanspreekt en ook dan kun je ervaren dat het leven zelf jou richting geeft.

Over de auteur

Trienke Minkema was zich al op jonge leeftijd bewust dat zij een taak had in deze wereld om mensen te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces naar waarachtige innerlijke vrijheid. Dat zij eerst zelf deze weg diende te gaan mag duidelijk zijn. Door lange tijd van ziektes, vallen en weer opstaan, kreeg zij voldoende inspiratie en inzichten. Deze wil zij nu graag via haar boeken met anderen delen. Haar taak is niet om het werk van de mensen uit hun handen te nemen, haar taak is om de zelfredzaamheid van de reiziger over deze aarde te bevorderen. Het gaat hier dus om werken aan waarachtige innerlijke vrijheid. Wij allen hebben bepaalde relaties aangetrokken omdat wij steeds weer zien dat wij elkaar nodig hebben als spiegel. Niet dat wij moeten worden als die ander, nee integendeel. Het gaat er juist om dat wij tot een ‘niet oordelen komen’ en zodoende vrij mens worden. We kunnen alleen tot vrij mens worden, als wij bereid zijn met een open gemoed de ander tegemoed te treden om tot meer inzicht te kunnen komen. Vaak ligt er een onderliggend, verborgen, oordeel op het gedrag van die ander. We vinden dat die ander veranderen moet, dat zou ons leven vergemakkelijken (denken wij). Niets is minder waar: die ander is precies zoals hij of zij wezen moet. Voor beider ontwaking. Het gaat namelijk om wakker worden, om bewust worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woorden als poorten naar Innerlijke Vrede” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.