Zijn trauma in mijn genen

 15,42

Niet op voorraad

Beschrijving

Auteur Sonja van Amersvoort
ISBN 978-94-632-3062-9
Genre Biografie 
Taal NL
Aantal pagina’s 154
Prijs € 15,42
Jaar 2017

Sonja van Amersvoort, dochter van een Indië-veteraan, beschrijft in haar boek op eerlijke en openhartige wijze de gevolgen, die de onbehandelde PTSS van haar vader op haar jeugd en verdere leven heeft gehad.

Ook neemt zij de resultaten mee van het onderzoek dat zij onder lotgenoten heeft gedaan. Zij geeft daarmee inzicht in hetgeen zij en haar vele lotgenoten, de “vergeten generatie”, hebben moeten ervaren en waarmee ze ook vaak nu nog dagelijks worden geconfronteerd. Het is een verhaal over angst en onzekerheid, woede en agressie, verdriet, schuldgevoelens en schaamte. Een verhaal vol confrontaties, dat bij lotgenoten onvermijdelijk emoties zal oproepen, maar dat hen ook veel punten van herkenning zal geven. Het lezen van dit boek zal hen doen beseffen dat zij niet alleen staan, maar dat er een grotere groep is met een gelijksoortige problematiek.

Het lezen van dit boek kan de weg openen naar erkenning en lotgenotencontact. Moge het volgen van deze weg uiteindelijk leiden tot de omzetting van klacht in (veer)kracht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zijn trauma in mijn genen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.