Zorgpooiers

Waardering 3.33 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen

 13,32

Zorgpooiers is een boek over hoe zorgverleners overleven in ons huidige kapitalistische zorgstelsel, waar seksuele intimidatie, en financieel volgevreten zorgbestuurders de boventoon voeren.

Auteur: Alieta

Beschrijving

AuteurAlieta
ISBN978-94-6323-355-2
GenreWaargebeurd verhaal
TaalNederlands
Aantal pagina’s100
Prijs€13,32
Jaar2018

Zorgpooiers

Zorgpooiers is een boek over hoe zorgverleners overleven in ons huidige kapitalistische zorgstelsel, waar seksuele intimidatie, en financieel volgevreten zorgbestuurders de boventoon voeren. Hoe we de strijd aan kunnen gaan met incapabele managers, frauduleuze keurmerken en malafide bemiddelingsbureaus.

Over de auteur

Mijn naam is Alieta. Na het volgen van de schrijfopleiding bij de Schrijversacademie, heb ik de Meesterproef bij de Querido Academie gevolgd. Naast het schrijven ben ik werkzaam als ZZP-er in de zorg. Zorgpooiers is mijn tweede boek. Door Zorgpooiers te schrijven, ben ik begonnen aan mijn slotstuk als zorgverlener, een carrière waar ik veertig jaar geleden vol enthousiasme aan begonnen ben. Het is mijn pleidooi voor meer eerbetoon aan de huidige zorgverlener, maar ook mijn nalatenschap aan de volgende generatie. Met als doel: een eerlijke toekomst.

‘If you don’t like something, change it. If you can’t change it, change your attitude.’
Maya Angelou

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.