Een zakelijk boek schrijven en uitgeven

Je bent een kei in je vak. Je hebt een onderscheidende visie. Een unieke theorie. Een succesvolle aanpak. Je bent een inspiratiebron. Deze nuttige informatie wil je graag met jouw doelgroep delen door middel van het schrijven en uitbrengen van een boek. Herkenbaar? Dan ben je bij BoekenGilde aan het juiste adres.

Krachtig visitekaartje

Een zelf geschreven boek is een krachtig visitekaartje, voor jezelf of voor de organisatie die je vertegenwoordigt. Juist door de impact van een boek, is het van belang dat deze tekstueel foutloos (spelling, leesbaarheid en zinsopbouw), professioneel opgemaakt, netjes gedrukt en gebonden én goed vermarkt wordt. Is je boek eenmaal verkocht, dan is een professionele financiële afhandeling en verzending bepalend voor de eerste indruk die jouw lezer heeft van je boek.

Ondersteuning

Bij BoekenGilde kunnen we je bij elke stap ondersteunen. Je kunt bij ons terecht voor tekstredactie, vormgeving en opmaak, het verzorgen van het druk- en bindwerk, ondersteuning bij de boekpromotie én we kunnen de verkoop en verzending van je boek administratief inrichten door gebruik van onze boekenshop.

Meer weten?

Neem contact met ons op, zodat we gezamenlijk een inschatting kunnen maken van de benodigde ondersteuning en wij inzichtelijk kunnen maken welke investering daarvoor nodig is.

BoekenGilde kan je ondersteunen bij het maken van alle soorten zakelijke boeken, waaronder een bedrijfsboek, managementboek, jubileumboek, bundeling van je blogs en een portfolio. Ons doel? Dat jij straks een boek hebt om trots op te zijn!

 

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.