Marije 19-08-2023
Kwam dit boek tegen in de bieb en heb het met veel plezier gelezen. Dank dat je je levensverhaal wilde delen, zo open en eerlijk. Er spreekt veel liefde naar jouw familie toe uit. Mooi! Fijn dat je zoveel steun bij ze ervaart, al lees ik ook dat het soms best pittig was. Boek leest makkelijk weg door de korte hoofdstukken met verschillende onderwerpen. Aanrader!
12-12-2022
Een goed en lekker leesbaar boek voor iedereen die te maken heeft met autisme en stotteren. Ook goede tips en adviezen van Stijn die als ervaringsdeskundige deskundige heel goed beschrijft wat pesten voor vreselijke gevolgen kan hebben. Maar ook is hij een voorbeeld voor hen die in een soortgelijke situatie zitten. Want Stijn laat zien dat je uit de diepste dalen kunt komen. Respect.
Wim Kleintjens 10-12-2022
Je hebt een mooi en duidelijk boek geschreven. Het is heel goed te volgen. Jouw levensverhaal. Het ontroerde mij. Is ook fijn om te lezen voor lotgenoten. En het is ook een goed verhaal van een ervaringsdeskundige. Voor mij ook een aanrader voor hulpverleners!!
Evelien 02-12-2022
Stijn schrijft een indrukwekkend persoonlijk verhaal. Mensen met soortgelijke problemen kunnen hier veel aan hebben, jong of oud. Eigenlijk is het waardevol voor iedereen , of je nou wel of niet te maken hebt met autisme, stotteren, pesten, opnames, woonvormen, dagbesteding.
Winfried 30-11-2022
Zo jong en zo veel meegemaakt. Weer een voorbeeld hoe pesten enorm schadelijk kan zijn. Bizar dat scholen zo enorm kunnen verschillen in hoe serieus ze dit nemen en ouders van de pesters geen benul hebben. Dit persoonlijk verhaal laat ook zien hoe geestelijke gezondheidszorg zwaar wordt ondergewaardeerd en wat voor gevolgen dit heeft. Persoonlijke aandacht ook nog eens ondergeschikt aan rapportages schrijven. Goedwillende medewerkers zitten klem in een systeem waar Nederland zich diep voor moet schamen. Absoluut dieptepunt van het boek is de gesloten opname. Stijn geeft heel goed aan wat daar mis mee is en vertelt nog niet de helft. Zware medicatie met als enig doel om te stabiliseren, omdat er geen ruimte is voor persoonlijke aandacht en behandeling. Nazorg is nul. Zoek ook zelf maar uit hoe je ooit van de verslavende en schadelijke medicatie afkomt. Gelukkig heeft Stijn na al deze ellende zijn plek gevonden en vertelt hoe hij weer voorzichtig gaat opbouwen in een warme menselijke omgeving. Hopelijk een inspiratie voor anderen en hun omgeving die ook in een moeilijke fase zitten. Professionals in de geestelijke gezondheidszorg en het onderwijs krijgen een goed beeld hoe Stijn dit alles heeft beleefd.
Martijn Berntsen 30-11-2022
Stijn heeft een mooi boek geschreven. Hij deelt zijn verhaal over zijn worstelingen in het leven. Hoe hij zijn autisme een plek heeft kunnen geven en zijn stotteren overwonnen. Daarnaast vertelt hij over hoe hij is omgegaan met het gepest worden en zijn depressie. Stijn is zich gaan richten op de positieve dingen in het leven en heeft daardoor het vertrouwen in het leven teruggevonden. Daar is hij trots op en terecht. Ik denk dat hij met zijn boek iedere lezer inspireert en aan het denken zet.
Huib 30-11-2022
Een boeiend en oprecht verhaal wat een grote inspiratiebron of herkenning kan zijn voor velen! Mooi om gedurende het boek mee te worden genomen door het persoonlijke leven van Stijn om uiteindelijk te zien hoe sterk hij eruit gekomen is. Zeker de moeite waard om te lezen en vooral erg knap geschreven!
Christa 30-11-2022
Zeker de moeite waard om te kopen, erg ontroerend en mooi verhaal.
Christianne 29-11-2022
Mooi boek en vlot om te lezen. Het is bewonderingswaardig hoe je het verteld het raakte me enorm en knap dat je de kracht vind om er sterker uit te komen . Echte aanrader om te lezen !
Truus Corbeek 29-11-2022
Ik heb het boek in een adem uitgelezen, wat een goed verhaal.Het boek heeft mij heel erg geïnspireerd, hoe de schrijver zijn verhaal heeft toegelicht.Mensen ga dit boek kopen.
Léon van den Heuvel 29-11-2022
Mooi levensverhaal , waarbij je meegenomen wordt in alles wat Stijn heeft meegemaakt ! Zeer gemakkelijk te lezen en de moeite waard voor een ieder die het soms in zijn leven zwaar heeft . Ook voor hulpverleners of het onderwijs is dit boek aan te raden !
Isis 29-11-2022
Een heel bijzonder boek met belangrijke thema's. Stijn blijft heel erg bij zichzelf in hoe hij schrijft. Mooi gedaan! Complimenten!
Nadia 29-11-2022
Ik vond het een goed boek, heb er veel uit geleerd om met mensen die ASS hebben om te gaan.
Boaz Bijleveld 28-11-2022
Een heel herkenbaar en bemoedigend boek voor (veel) jonge mensen met een ASS diagnose! Het is heel helder en duidelijk beschreven, met als meerwaarde dat Stijn vanuit zijn perspectief beschrijft hoe zijn reis inclusief woonvorm eruit ziet. Juist daarom echt een aanrader!
Martijn 14-11-2022
Een heel mooi & interessant boek over het leven van Stijn en precies verwoord in diverse hoofdstukken wat hij zoal heeft meegemaakt in zijn jeugd en hoe hij zich tot nu toe weer zo positief heeft hersteld en zijn leven vol geluk en liefde & goede drive leeft. Dit boek is een echte aanrader om te bestellen en te lezen.
Antoinette Ruts 12-11-2022
Een heel persoonlijk en vooral leerzaam boek van een geweldige doorzetter, respect voor Stijn dat hij zich zo ontwikkeld heeft en dit met iedereen wilt delen, zijn valkuilen en zijn vechtlust, een boek voor iedereen, zodat je leert omgaan met mensen zoals Stijn. Vooral hem kunnen begrijpen en wat er verkeerd begrepen kan worden in de medische wereld, zoeken naar de juiste mensen om je heen en zeker de pesters links laten lichen en daar meedelijden mee hebben, die mensen zijn echt ziek en moeten zeker geholpen worden en beseffen wat een inpakt dit gedrag betekend, Stijn je bent een gewelige jongen!
Gerben 10-11-2022
Wat dit boek boeiend maakt is dat het een volwassen verhaal is maar dat als je het leest, je wel voelt dat het door een jongere is geschreven. Openhartig en nog steeds wel jeugdig en onbevangen ondanks alles wat hij heeft meegemaakt.
Femke 28-10-2022
Eerlijk en oprecht geschreven! Heftig, maar tegelijkertijd ook heel leerzaam. Zowel voor bekenden als onbekenden van Stijn een interessant boek over o.a. autisme, stotteren, depressie en hoe Stijn dit heeft ervaren en mee om is gegaan. Knap van je!
28-10-2022
Eerlijk en oprecht geschreven! Heftig, maar tegelijkertijd ook heel leerzaam. Zowel voor bekenden als onbekenden van Stijn een interessant boek over o.a. autisme, stotteren, depressie en hoe Stijn dit heeft ervaren en mee om is gegaan. Knap!
Sharon 26-10-2022
Ik heb je boek net in een keer uitgelezen. Wat een inspirerend en persoonlijk verhaal heb je geschreven! Het pestverleden is echt heel herkenbaar. Het lezen van jouw verhaal geeft toch wel een stukje erkenning.
Johan 26-10-2022
Ik heb het boek gelezen en was ontroerd. Wat deze jongen heeft meegemaakt gun je niemand. Maar wat is hij er sterk uitgekomen. Goed leesbaar en de moeite waard om te kopen
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Stijn Raijmakers
ISBN / EAN
9789464377323
9789464376180
Prijs
 9,95
Genre
Biografie
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
81

 

 

Over de auteur

Stijn Raijmakers

Mijn naam is Stijn, ik ben 24 jaar en heb autisme. Met dit boek hoop ik andere te inspireren op verschillende gebieden. Ik beschrijf mijn eigen ervaringen, waarmee ik graag mensen wil helpen die iets soortgelijks hebben meegemaakt of er misschien middenin zitten.

Stijn Raijmakers


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: