Boek drukken met het beste resultaat!

Een boek drukken is altijd spannend. Je hebt veel tijd en energie in het maken van je boek gestoken. En natuurlijk wil je dan dat het eindresultaat uitstekend is. Of je nu een boekje laat drukken of een hele roman. Er is een moment dat je het uit handen moet geven. Bij ons kun je dat met een gerust hart doen. Boeken drukken is een vak. En wij verstaan dat vak. We hebben meer dan dertig jaar ervaring en gaan voor vakmanschap en persoonlijk contact. Wil jij weten hoe wij te werk gaan bij het drukken van jouw boek? Lees dan hoe het drukken van een boek bij ons in zijn werk gaat.

Je boek laten drukken

Je hebt een hoop keuzes te maken als je een eigen boek gaat drukken: wil je offset drukken of juist digitaal drukken, wil je een harde kaft of een zachte en wil je nog speciale effecten op de omslag? Wil je een gelimiteerde editie of juist meerdere boekjes drukken? Welke papiersoort wil je gebruiken? Op onze website lees je alvast de grote lijnen: dat digitaal drukken al interessant is vanaf enkele exemplaren en dat de kwaliteit, dankzij onze modernste digitale drukpersen, niet meer van offset te onderscheiden is. Je hebt bij ons een vast contactpersoon die je graag adviseert en antwoord geeft op al je vragen. We geven je graag een goede begeleiding bij het drukken van jouw boek.

Digitaal of offset drukken?

Je kunt je boeken op twee manieren laten drukken: digitaal drukken en offset drukken. Digitaal drukken is vooral interessant bij een kleine oplage omdat de opstartkosten laag zijn. Meer weten over digitaal drukken? Wij vertellen je er graag over. Wil je je boek offset laten drukken, neem dan gerust contact met ons op. Dat kunnen we bij BoekenGilde natuurlijk ook!

Boek drukken in kleine oplage

Bij BoekenGilde realiseren we ons dat (nog) niet elke titel geschikt is voor het grote publiek. Daarnaast beschikt niet iedere auteur over het budget om in hoge oplage te drukken. Wij drukken daarom zowel in grote als in kleine oplage: je kunt bij ons al voor een paar exemplaren van je boek terecht zonder concessies te hoeven doen in kwaliteit. Wil je weten wat de kosten zijn voor drukken van jouw boek in de door jou gewenste oplage? Onderaan de pagina vraag je vrijblijvend een offerte aan!

Boek drukmogelijkheden

Behalve de keuze tussen digitaal en offset drukken, zijn er nog allerlei manieren om je boek een eigen gezicht te geven. Wil je weten wat er allemaal kan en welke opties er zijn? Wij hebben alle mogelijkheden overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Offerte aanvragen

Via onderstaande button kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.
Je krijgt van ons binnen 2 werkdagen een voorstel, natuurlijk is er dan ook nog ruimte om samen te sparren over je boek.

 

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.