Boekdrukkerij van vakmensen met hart voor je boek

Vakmanschap en jarenlange ervaring zijn kenmerkend voor ons. En met BoekenGilde delen we onze kennis en tips over het drukken en uitgeven van boeken met onze klanten. Je vindt hier op één site alle informatie die je nodig hebt. Of het nu gaat over de inhoud van jouw boek, het vormgeven, het drukken of het distribueren. Ook kun je je boek met een paar drukken op de knop laten produceren. Wil je liever eerst persoonlijk met ons overleggen? Dat kan altijd!

Initiatief van Gildeprint

BoekenGilde is een initiatief van Gildeprint: een drukkerij in het hart van Enschede. Binnen BoekenGilde hebben de vakmensen en boekendrukkers van Gildeprint – drukkerij in Enschede – hun kennis en kwaliteiten over boeken maken gebundeld. We beschrijven op deze website alle stappen, de kansen en de valkuilen bij het schrijven, maken, drukken en publiceren of uitgeven van je boek. Zo kun je eenvoudig bepalen wat je wilt met jouw boek: drukken of uitgeven, digitaal of offset, alles zelf doen, een deel aan ons overlaten of helemaal samen optrekken. Gildeprint is – al zeggen we het zelf – de persoonlijkste drukkerij van Enschede. Niet alleen omdat je er altijd welkom bent voor een kop koffie om over je boek te praten, maar ook omdat wij persoonlijk instaan voor de kwaliteit van je eindresultaat. We hebben zogezegd hart voor je boek.

Kwaliteit, snelheid en lage kosten

Gildeprint is al jaren een begrip op het gebied van vormgeving, drukwerk en distributie. We zijn een echt Twents bedrijf (dat merk je aan onze no-nonsense manier van werken, onze hartelijkheid én onze liefde voor vakmanschap), maar werken door heel Nederland. Mensen weten ons te vinden voor proefschriften, jaarverslagen en boeken. Eigenlijk alles wat er mooi uit moet zien en goed gedrukt moet worden. We onderscheiden ons door kwaliteit, snelheid en kostenefficiency. Lees hier meer over Gildeprint. Wil je lezen wat anderen vinden van de samenwerking met BoekenGilde? Lees dan hier onze reviews. Voor onze missie en visie kun je hier klikken. Uiteraard voldoet BoekenGilde ook aan de nodige waarborgen en keurmerken.

Wij de expertise, jij een gerust hart

Bij ons kun je je boek met een gerust hart laten maken. Ook online. De reden is dat je weet dat er aan de andere kant experts op het gebied van vormgeving en drukken zitten. Zien we dat er dingen in je aanlevering niet in orde zijn? Dan doen we niet alsof onze neus bloedt, maar nemen we contact met je op: weet je zeker dat je het zo wilt? Of zullen we samen kijken of het nog anders en beter kan? Zo zorgen we er samen voor dat jij én wij trots zijn op het eindresultaat. Zo staat het in onze missie en visie.

Wil je meer lezen over Gildeprint, lees dan hier verder.

Wil je lezen wat anderen vinden van de samenwerking met BoekenGilde? Lees dan hier onze reviews.

Voor onze missie en visie kun je hier klikken.

Wil je zien welke waarborgen en keurmerken BoekenGilde heeft, lees dan hier verder.

 

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.