Dagen zonder kleur

 15,37

In dit boek lees je hoe een juf en haar klas omgaan met groot verdriet als er een leerling/klasgenootje ziek wordt en uiteindelijk na een jaar overlijdt.

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Heidi Bolsenbroek-Veltkamp
ISBN 978-94-6323-213-5
Genre non-fictie/ waargebeurd
Taal Nederlands
Aantal pagina’s  113
Prijs  € 15,37
Jaar 2018

Nog 13 uur en 20 minuten te gaan. Dan is de zomervakantie voorbij. Maartje kan niet wachten om te beginnen aan haar avontuur in groep 8. Samen met haar klas kijkt ze erg uit naar alle dingen die staan te gebeuren in dit laatste jaar van de basisschool. De klas is uitgenodigd op de bruiloft van hun juf, ze melden zich aan voor een danswedstrijd, krijgen seksuele voorlichting, er komt een bijzonder huisdier in de klas, ze halen een grap uit met de juf en zo beleven ze van alles. Helaas kan niemand vermoeden dat er groot verdriet op de loer ligt. Maartje wordt ernstig ziek. Haar vriendin, de klas en de juf doen er alles aan om er zo goed mogelijk voor Maartje te zijn. Ze staat zeker niet alleen!

Dit boek gaat over mijn allereerste jaar voor de klas,  net klaar van de opleiding. Toen speelde dit grote verdriet, maar ook dit bijzondere jaar zich af.
Het is een eerbetoon geworden aan mijn leerling en mijn fantastische klas uit 2004.

Over de auteur
In het dagelijks leven ben ik juf van groep 7/8 in Zevenaar. Stilzitten kan ik niet zo goed, daarom doe ik nog veel andere creatieve dingen als ik niet op school te vinden ben.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dagen zonder kleur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.