Marcel van der Wal 21-02-2024
Leuk boek. Ook verrassend genoeg om nieuwsgierig te blijven en verder te blijven lezen. Het verhaal komt ietwat langzaam op gang. Maar ik denk dat dit wel te goede komt voor het gehele verhaal. Het boek blijft je intrigeren en laat je niet los. Er wordt voor de lezer een hele nieuwe wereld geschapen. Dit met mooie verhalen. Wat heb je er een werk van gemaakt. Echt heel knap. Chapeau
Rianne 14-09-2023
Ik heb dit boek met erg veel plezier gelezen! Toegegeven dat het in het begin een beetje traag gaat. Maar zodra de nodige gebeurtenissen zijn geweest word het boek toch te spannend om weg te kunnen leggen. Het heeft een heerlijke humor, maar ook vele andere emoties. De kleine plottwistjes in het verhaal zijn ook erg leuk gedaan!
Michiel 01-09-2023
Op aanraden van een vriend dit boek gekocht, en er zeker geen spijt van! Het was geweldig om de nieuwe wereld langzaam maar zeker steeds beter te leren kennen. De mogelijkheid om op een bijgeleverde kaart de route en genoemde plaatsen terug te zoeken vond ik ook een leuke toevoeging. De wereld ging voor mij leven door de beeldige omschrijvingen. Je wordt meegetrokken in de beleving van de karakters en er zit een goede spanningsopbouw in. Een overtuigende 4/5 sterren!
Stephan Bonte 18-01-2023
Met heel veel plezier deze debuutroman gelezen. De mix van humor en fantasie geven je het gevoel dat je meegaat op de reis. Mooi hoe elk karakter steeds verder ontwikkeld in het boek en hoe ze allemaal een unieke persoonlijkheid hebben gekregen. Lohse is mijn favoriet:) Herkenbaar thema want zijn we niet allemaal weleens op zoek naar een 'thuis'. Aanrader!!
Yip 20-12-2022
Verrassend boek! Heerlijk om te lezen en met een mooie plattegrond!
Janneke 20-12-2022
Wat een leuk boek en zo mooi geschreven!
Nonja 14-12-2022
Een boek waarin je helemaal verdwijnt. Wanneer je eenmaal leest, wil je blijven lezen!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
D.C. Verhagen
ISBN / EAN
9789464376548
Prijs
 26,00
Genre
Fantasy & Fiction
verhalenbundel
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
348

Over de auteur

Daniël Verhagen is 28 jaar, woont in Hengelo en heeft altijd een grote affiniteit gehad met verhalen – met name fantasy. Tijdens zijn studie voor leraar VO Nederland, begon hij actief met het schrijven van boeken. Het meest recente manuscript dat hij schreef, De Alf die de Wereld zag, is uiteindelijk het boek dat hij als eerst heeft uitgegeven. Dit zal echter zeker niet de laatste zijn.vvvv

D.C. Verhagen


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: