Duister Meesterschap

 21,50

Twee Harvard studenten, van Duitse komaf, worden gerekruteerd door de OSS(voorloper CIA) voor een speciale missie in Nazi-Duitsland. Ze aanvaarden de opdracht en komen voor onvoorstelbare keuzes te staan.

Auteur: Jurgen Bulterman

Categorie:

Beschrijving

Auteur Jurgen Bulterman
ISBN 978-94-6323-456-6
Genre Thriller
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 436
Prijs  € 21,50
Jaar 2018

Duister Meesterschap

Basel maart 1945

Op een gure vroege ochtend loopt een man haastig door de straten van Basel. Met zijn rechterarm houdt hij zijn schoudertas stevig in de houdgreep terwijl zijn ogen onafgebroken door de straten turen. Hij is te laat, maar durft nauwelijks op zijn horloge te kijken om de tas maar niet te hoeven loslaten.

Wie is die man met de tas? Wat doet hij in Basel? Wat is zijn relatie met de twee Harvard studenten Will en Jake? Wat voert Darcy, het meesterbrein van de Office of Strategic Services, in zijn schild en waarom heeft hij juist Will en Jake gerekruteerd?

Duister Meesterschap is een bijzonder avontuur, vol gevaren, belangen en tegenstrijdigheden, waarin niets is wat het lijkt te zijn.

Duister Meesterschap speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. De zwartste pagina uit onze geschiedenis. De vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren, hoe je als mens zover gaat in het opvolgen van bevelen en wat er nu precies is gebeurd, houdt de gemoederen nog elke dag bezig. In dit boek word je als lezer meegenomen in het verhaal achter de strategische belangen van die tijd en worden hardnekkige geruchten en theorieën samengebracht tot een zeer aannemelijk verhaal.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duister Meesterschap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.