Jij bent er! Kraambezoekboek

 12,95

Dit kraambezoekboek is speciaal voor die allereerste hartverwarmende reacties na de geboorte van jouw kindje. Leuk voor later. Om te geven en te krijgen. Voor elke kersverse baby en zijn of haar ouders.

Auteur: Saskia Broman en Sasja Nicolaï

Categorie:

Beschrijving

Auteur Saskia Broman en Sasja Nicolaï
ISBN 978-94-6323-532-7
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 76
Prijs €12,95
Jaar 2019

Jij bent er! Kraambezoekboek

Dit kraambezoekboek is speciaal voor die allereerste hartverwarmende reacties na de geboorte. Die eerste weken na een geboorte zijn zo mooi. Je kindje ontdekt stukje bij beetje de buitenwereld. Het ligt in de armen van mensen die meteen van hem of haar houden. En krijgt super veel complimenten en cadeautjes.

Jammer eigenlijk dat de jonge ouders en de kersverse baby zich daar later weinig meer van kunnen herinneren!

In dit prachtige invul- en bewaarboek kunnen ouders, familie en andere kraamvisite hun eerste indruk opschrijven. En laten weten hoe blij ze met het kindje zijn. Er is ook ruimte voor hun allereerste foto samen! Op wie lijkt het kindje volgens zijn of haar tante? Wat zei opa toen hij het  voor het eerst zag? En van wie kreeg het dat schattige beertje? Dit boek vol lieve wensen is geweldig voor nu en nog leuker voor later. Voor elke kersverse baby en zijn of haar ouders.

NB: Naast elke invulpagina is ruimte voor een foto of kaartje. Daarmee wordt dit echt een bewaarboek.

Over de auteur

Saskia Broman is de auteur van het invul- en bewaarboek Mijn basisschool van Leuk voor Later. Sasja Nicolaï heeft al meerdere boeken op haar naam staan over moederschap. Haar laatste boek Zwanger, genieten van een bijzondere tijd,  heeft dezelfde stijl en vormt zo een prachtige cadeauset met dit kraambezoekboek.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jij bent er! Kraambezoekboek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.