Jouw gids door de Goededoelenjungle

 15,37

Praktische donatietips voor iedereen die meer wil weten over goede doelen en het verstandig doneren van zijn of haar euro’s.

Auteur: Jasmijn Melse

Categorie:

Beschrijving

Auteur Jasmijn Melse
ISBN 978-94-6323-203-6
Genre Fotografie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 110
Prijs € 15,37
Jaar 2017

De kans is groot dat je weleens aan goede doelen geeft. Maar hoe weet je nu of jouw euro goed terechtkomt? En hoe vind je tussen al die duizenden goede doelen de organisaties die bij je passen en die je vertrouwt? Deze gids laat zien dat iedereen goed kan doen. Hoe klein het bedrag of gebaar ook is.

In ruim 100 pagina’s leer je meer over de grootste misverstanden bij goede doelen, hoe je om moet gaan met fondsenwervers en vrijwilligerswerk en hoe je overzicht krijgt over je donaties. Ook kun je jouw eigen donatieplan opstellen. De gids maakt je wegwijs in de wereld van goede doelen en staat vol praktische tips om meer uit jouw donaties te halen.

Over de auteur
Jasmijn Melse werkt al meer dan tien jaar in de goededoelensector. Bij universiteiten, stichtingen en in het bedrijfsleven heeft zij zich altijd beziggehouden met het ‘goed geven’ van geld. In haar huidige baan adviseert zij vermogende filantropen en maakt zij mensen wegwijs door de jungle van goede doelen.

In de media
Vakblad Fondsenwerving
Betergeven.nl
Volkskrant
KNB
Financial Focus Magazine
De Vreelandbode
Nalatenschap Special 2017 

Interview BNR

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jouw gids door de Goededoelenjungle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.