See you in Santiago

 14,99

Een reisverslag van een lang uitgestelde voettocht, ‘samen maar toch alleen’!

Auteur: Annelies Boshoven

Categorie:

Beschrijving

Auteur Annelies Boshoven
ISBN 978-94-6233-007-8
Genre Reisverslag
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 319
Prijs  € 14,99
Jaar 2015

See you in Santiago

Met see you in santiago schreef Annelies Boshoven een boeiend verslag van haar wandeltocht naar Santiago de Compostela. Zij stapte drie maanden uit haar drukke leven als zorgondernemer van een thomashuis om te voet te ervaren wat het is om je alleen bezig te houden met basale dingen als brood, bed en bad. Op de achtergrond gesteund door haar man bert en kinderen ging zij de grote uitdaging aan om drie maanden niet te zorgen voor anderen, maar te lopen naar het onbekende. Zonder te plannen, met niet meer dan een wandelkaart en een rugzak.

Een reis van nederland naar noordwest spanje, waarbij ze twee paar wandelschoenen versleet. Na drie maanden was een weerzien gepland met haar man die haar, op de fiets, twee maanden later volgde. Een weerzien in santiago waarvoor ook hij huis en haar verliet. Kort beschreef ook hij zijn reisperikelen. Het geïllustreerde reisverslag is bovendien voorzien van alle reacties op de blog die annelies en haar man bijhielden.

Het fotomateriaal is afkomstig van de mobiele telefoon die Annelies gedurende de reis ook als dictafoon gebruikte. Dit boek is een aanrader voor wie zelf ooit de stoute schoenen aan wil doen en dit eeuwenoude pelgrimspad wil lopen. Ook is het interessant voor hen die van reisverhalen houden, want Annelies beschrijft van alles wat zij onderweg heeft gezien, gehoord, gevoeld en bedacht.

Tevens is aan de praktische kant gedacht met kostenplaatjes en andere tips. Voor hen die de reis reeds maakten is het boek wellicht een feest van herkenning. De opbrengst van het boek is bestemd voor het Thomashuis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “See you in Santiago” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.