(S)ex-junkie

 19,00

(S)ex-junkie vormt een praktische leidraad voor al wie wil breken met een seksverslaving. De auteur neemt je mee op een verhelderende trip, die alle aspecten van seksverslaving belicht en wat je kan ondernemen om jezelf ervan met succes te bevrijden.

111 op voorraad

Auteur: Ben Ingerman

Beschrijving

AuteurBen Ingerman
ISBN978-946-323-099-5
GenreNon-fictie, Psychotherapie, seksualiteit
TaalNederlands
Aantal pagina’s218
Prijs€ 19,00
Jaar2017

Heb je het gevoel dat je jouw seksueel gedrag niet langer onder controle hebt? Heb je reeds willen minderen of stoppen met jouw seksueel gedrag, maar zonder succes? Is de drang naar de roes van seks sterker dan jezelf geworden?

Dit boek vormt een praktische leidraad voor al wie wil breken met een seksverslaving. Psycholoog Ben Ingerman beschrijft de weg die hij zelf als ex-seksverslaafde afgelegd heeft. Hij neemt je mee op een verhelderende trip, die alle aspecten van seksverslaving als onderschatte hedendaagse problematiek belicht en wat je kan ondernemen om jezelf ervan met succes te bevrijden.

(S)ex-junkie is een eerlijk, indringend en baanbrekend relaas dat zowel seksverslaafden, hun partners als hulpverleners zal inspireren.

Over de auteur
Ben Ingerman studeerde economie en psychologie aan de Universiteit Gent. Het werken met mensen is zijn passie en vormt de rode draad doorheen zijn loopbaan. Na zijn studies bouwde hij een internationale carrière uit binnen human resources.

Hij is al zo lang hij zich kan herinneren geïnteresseerd in menselijk gedrag, waarbij hij zich laat inspireren door de humanistische psychologie. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar de aangeboren drang van de mens om de in hem aanwezige mogelijkheden te realiseren.

In zijn privépraktijk begeleidt hij seksverslaafden (en hun eventuele partners) bij hun weg richting herstel. Zijn aanpak is uniek omdat hij als ervaringsdeskundige over een inlevingsvermogen beschikt in de denk- en gevoelswereld van zijn cliënten, dat een klassiek therapeut niet bieden kan.

Hij beschouwt het als zijn missie om de problematiek van seksverslaving toegankelijk te maken en om een actieve rol te spelen binnen de hulpverlening in België en Nederland.

In zijn vrije tijd is hij een trouwe partner, een bevlogen muzikant, een fervent sporter en een bezield reiziger.

Extra informatie

Afmetingen210 × 148 × 15 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “(S)ex-junkie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.