Wil je gelijk of wil je geluk? Softcover

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

 14,95

Softcover

 

Auteur: Mirjam Spitholt

Beschrijving

Auteurs Mirjam Spitholt
ISBN  978-94-6323-285-2
Genre Psychologie
Bindwijze Softcover
Aantal pagina’s 132
Prijs € 14,95
Jaar 2018

Tja, gelijk of geluk? Eigenlijk willen we graag allebei toch?
Dit boek doet je met een glimlach realiseren dat geluk gewoonweg heel simpel is en dat jij daar zelf invloed op hebt. Aan de hand van leuke, indrukwekkende, persoonlijke anekdotes neemt Mirjam je mee in hoe jij je eigen geluk kunt vinden. Na het lezen van dit boek ben je in staat om gedachten en overtuigingen die gevoelens oproepen, beter te plaatsen en minder serieus te nemen. Het leven wordt daardoor misschien wat lichter en gemakkelijker.

Over de auteur
Mirjam Spitholt is geboren en getogen in Enschede. Ze studeerde economie in Groningen en Tilburg. Jarenlang gaf ze vol passie economische vakken op de Saxion Hogeschool in Enschede en zette ondertussen de studenten aan het denken door ze grote levensvragen te stellen over geluk, succes, liefde en de dood.
Ruim twaalf jaar geleden besloot ze zich niet langer te ‘vermommen’ als econoom en ontwikkelde ze een vak waar alles draait om geluk. Dit vak, Gelukskunde, wordt gegeven aan Hogeschool Saxion.
Naast haar werk als docent is Mirjam een veelgevraagde spreekster in het bedrijfsleven, bij gemeenten, scholen en in ziekenhuizen.

De manier waarop Mirjam spreekt en schrijft kan het best omschreven worden als infotainment. Mirjam weet mensen door haar humor te herinneren aan wie ze in essentie zijn. Ze weet de gevoelige snaar te raken en zet je met een lach en een traan in beweging om meer geluk te gaan ervaren in jouw leven.

Ze was in 2016 op ‘International Happiness Day’ in het DeLaMar Theater geprogrammeerd tussen René Diekstra en Ap Dijksterhuis. Ook stond ze diverse keren in het theater met Anita Witzier, Jörgen Raymann en Joseph Oubelkas. In 2017 won ze de award Vrouw in de Media voor de provincie Overijssel.

“Mirjam leert ons met dit boek dat het geluk altijd in het NU te vinden is, nooit in het verleden of in de toekomst.”
– Joseph Oubelkas, spreker en schrijver van “400 brieven van mijn moeder” & “Gezondheid, Liefde, Vrijheid”

 

Liever een hardcover? Klik dan hier >

1 beoordeling voor Wil je gelijk of wil je geluk? Softcover

  1. Waardering 5 uit 5

    Maria

    Inspirerend boek een aanrader voor iedereen. Het leest prettig.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.