Elza 03-03-2020
Het boek 'Yes you are' is echte aanrader. Je wordt erdoor gemotiveerd, gestimuleerd en het helpt je verder. Dit boek zou iedereen moeten lezen. Het is zo waardevol, zo zinvol. Het leest prettig en je kunt er vaak even in terugkijken.
23-12-2019
Dit boek heb ik gekocht omdat ik veel van Lisa lees op facebook en van haar luister op youtube. We kennen elkaar nog niet zo lang maar in een korte tijd is een mooie vriendschap ontstaan. Dit boek is werkelijk geschreven zoals Lisa zelf is. Vrolijk, warm, oprecht .. maar ook erg kwetsbaar. Precies zoals Lisa is .. Recht uit Lisa’s hart geschreven ?. Lisa heel veel succes met je boek en ik hoop dat meer mensen er plezier aan zullen beleven zoals ik dat heb gedaan. ? YY ?
Michelle 17-07-2019
Ziet er prachtig uit.Ik ben nieuwgierig ernaar.Ik las de inkijkexemplaar WOUW Die ga ik bestellen.
Henk Groenendijk 02-07-2019
Prachtig boek! Dit boek van mijn vrouw heeft mij aangenaam verrast, ook al wist ik natuurlijk al dat ze goed kan schrijven. Het zal mensen wereldwijd bemoedigen, opbouwen en helpen!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Lisa Groenendijk
ISBN / EAN
9789463237277
9789463236812
Prijs
 4,50
Genre
Gezondheid, psychologie en levensbeschouwing
Taal
Nederlands
Jaar
2019
Aantal pagina’s
136

Over de auteur

Trotse fulltime moeder van 5 kinderen, 4 jongens en 1 meisje. Ik schrijf, vlog zie YouTube Lisa Alaina G. en ga binnenkort spreken/bemoedigen op selfhelp events. Ik ben getrouwd met Henk mijn super lieve man en top vader. Hij is een psycholoog en leraar toegepaste psychologie op een Hogeschool.

Lisa Groenendijk


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: