Verkoop via boekenshop

Snel geregeld

Je boek is gedrukt en klaar voor de verkoop! Wanneer je je boek hebt laten drukken door BoekenGilde en ook wilt gaan verkopen, dan kun je dat bij ons aangeven. Wij plaatsen jouw boek dan automatisch in onze boekenshop. Op deze manier kun je meteen starten met de verkoop op een professionele manier.

Het proces wanneer er een boek wordt verkocht

De verkoop van je boek gaat gewoon via jou. Wanneer iemand een bestelling plaatst krijg je van ons bericht en kun je zelf voor de afhandeling zorgen, zodat de klant jouw boek ontvangt.Wil je liever dat wij dit voor je oppakken? Dat kan natuurlijk ook! Hieronder leggen we je uit hoe dat in zijn werk gaat.

Het proces stap voor stap

  1. Na productie worden 20 van jouw boeken opgeslagen in ons magazijn
  2. Boek wordt gekocht via de boekenshop van BoekenGilde
  3. BoekenGilde regelt afhandeling en distributie
    1. BoekenGilde ontvangt 20% van de verkoopprijs
    2. De verzendkosten worden doorberekend bij de bestelling
  4. De verdiende kosten betalen wij periodiek aan jou uit

De kosten voor de verkoop via de boekenshop

Wanneer je zelf je boeken gaat verkopen kost het je niets, behalve de verzendkosten. Wanneer je de verkoop liever uitbesteedt kun je gebruik maken van onze boekenshop. BoekenGilde houdt dan 20 boeken opgeslagen in ons magazijn voor € 24,00 per jaar. Wij regelen dan alles voor je: van verkoop tot verzending. Per verkocht boek ontvangt BoekenGilde 20% van de verkoopprijs. De verzendkosten zijn doorgaans € 3,95 en worden doorberekend bij de bestelling. De uitbetaling aan jou als schrijver vindt vervolgens periodiek plaats.

Wil je meer weten of gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact met ons op en begin vandaag nog met de verkoop van je boek!

 

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.