Beschadigd

Waardering 4.67 op 5 gebaseerd op 9 klantbeoordelingen
(9 klantbeoordelingen)

 18,51

Wanneer ethical hacker en IT security expert Tim Donkers tijdens zijn wekelijkse loopsessie merkt dat hij achtervolgd wordt, slaat het noodlot toe. Op hetzelfde moment laat Iris De Bruyn nietsvermoedend haar hond uit en staat ze voor een dilemma.

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Marcel Renaat
ISBN 978-94-6323-195-4
Genre Thriller
Taal Nederlands
Aantal pagina’s  292
Prijs  € 18,51
Jaar 2017

Wanneer psychiatrisch verpleegster Iris De Bruyn een bewusteloze Tim aantreft neemt ze een impulsieve beslissing. Iris herkent haar overleden broer in de jonge informaticus en verzorgt hem liefdevol. Terwijl Tim wordt opgejaagd door een crimineel hackerscollectief ontdekt hij gaandeweg de ware aard van zijn reddende engel. De gebeurtenissen volgen elkaar snel op en in de chaos blijken de tweestrijd en de tegenstand niet te onderschatten. Alsof dat allemaal niet genoeg is, duikt een oude bekende op met een vreemd verzoek. Niets is wat het lijkt. Elke ziel is beschadigd.

Beschadigd vertelt het verhaal van gewone en minder gewone mensen. Allemaal zijn we op een of andere manier gevormd en getekend door ons  verleden. Het boek neemt je mee naar de diepste krochten van onze communicatie- en informatiemaatschappij en toont het donkerste kantje van de menselijke aard. In de hedendaagse samenleving met zijn grenzeloze gulzigheid, egocentrische focus en vervagende ethiek, is het plegen van de meest gruwelijke daden in anonimiteit soms verrassend makkelijk.

Over de auteur
Marcel Renaat (Gent, 1965) is in het echte leven Digitale Marketing directeur bij een Belgisch-Amerikaans bedrijf. Beschadigd is zijn eerste roman. Zijn filmische schrijfstijl brengt je meteen in de actie. Een gezonde dosis maatschappijkritiek en in detail opgebouwde spannig doen de rest.


9 beoordelingen voor Beschadigd

 1. Waardering 5 uit 5

  Hilde

  Wat een verhaal! Geschreven om in 1 ruk uit te lezen.De gebeurtenissen in dit boek blijven wel effekes hangen…Onverwacht einde! Zou leuk zijn mocht er een vervolg komen…

 2. Waardering 4 uit 5

  Mieke

  Super spannend en vlot geschreven! Je wilt het vooral in 1 ruk uitlezen. Om toch eens stil te staan hoe anoniem we in onze maatschappij nog denken te zijn en hoe misdaad overal zijn weg vindt…

 3. Waardering 5 uit 5

  Linda

  Heel innemend verhaal.Je kan moeilijk stoppen met lezen.
  Voor mij mag het volgende boek komen en daarna nog een hele reeks.

 4. Waardering 5 uit 5

  Linda

  Zalig verhaal! Heel innemend.Ik kijk uit naar deel 2!

 5. Waardering 5 uit 5

  Pierre

  Nog nooit zo snel een boek verslonden: spannend, onderbouwd, geen pagina vullende plaatsbeschrijvingen, kortom schitterend

 6. Waardering 5 uit 5

  Christelle

  Intens genoten van het boek en zo meegeleefd met de hoofdpersonages. Geschrokken over wat mensen elkaar aandoen. Hopelijk een volgend boek in 2018 !!

 7. Waardering 5 uit 5

  Ingeborg

  Een echte Page Turner ! Heb genoten van dit boek ! Je wordt meteen meegenomen in de spannende opbouw van het verhaal. Schitterend ! Ik kijk uit naar het volgende boek…

 8. Waardering 4 uit 5

  Emmanuel

  Zeer aangename vakantielectuur. De roman bespeelt onder andere de stiekeme geneugte van een doorsnee burger om zelf het recht in handen te nemen en er ook nog mee weg te komen. Het verhaal had me echt in de greep. Sterke prestatie van de auteur voor een eerste boek!

 9. Waardering 4 uit 5

  Sarah

  Aangenaam lezen! Proficiat met dit eerste boek.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.