Daarom Enschede

 15,37

Auteur: Uitgever Daarom

Beschrijving

Auteur Uitgever Daarom
ISBN 978-90-8231-991-0
Genre Historie
Taal NL
Aantal pagina’s 218
Prijs € 15,37
Jaar 2015

Enschede, dat is een stad met karakter. Een moderne stad, die veel te bieden heeft. Die groot is geworden dankzij de textielindustrie, maar tegenwoordig beter bekend is als innovatieve kennisstad. Een stad waar het goed wonen en leven is. Waar hard gewerkt wordt en behaalde successen bescheiden doch trots worden gevierd. Een stad die bruist.

Want Enschede heeft veel te bieden. Op cultureel gebeid, met bijvoorbeeld het Wilminktheater, Rijksmuseum Twenthe, TwentseWelle en Cultuurwijk Roombeek. Maar ook op het gebeid van uitgaan, winkelen, evenementen en architectuur kunt u uw hart ophalen in de grootste stad van Oost-Nederland.

Enschede is een stad in het groen. Niet alleen dankzij de fraaie stadsparken, maar ook dankzij het prachtige buitengebied, dat met de fiets in nog geen kwartier te bereiken is vanuit hartje stad.

Denk ik verder aan Enschede, dan denk ik ook vooral aan hoe vooruitstrevend de stad is op het gebied van onderwijs en innovatie. De kennis van Saxion en Universiteit Twente worden gecombineerd met de kennis en ervaring van het bedrijfsleven. Deze samenwerking leidt tot het ontwikkelen van kansrijke nieuwe technieken, producten en diensten, zoals op Kennispark Twente wordt bewezen.

Met meer dan 150 nationaliteiten is Enschede een stad van en voor mensen. Een veelzijdige stad, met een kleinschalig karakter, waar de inwoners zich veilig, verbonden en betrokken kunnen voelen.

Over al deze en nog meer aspecten leest u in dit prachtige boek. Ik zou zeggen: Daarom Enschede!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Daarom Enschede” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.