De zetpil van de dood

 20,05

DZVDD is te zien als een literair experiment. Maar daarnaast is het ook te lezen als een thriller. Inspiratiebron is de roman  ‘Gifsla’ van Jan Wolkers.

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Robert Dilling
ISBN 978-94-6323-134-3
Genre Literaire thriller
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 192
Prijs € 20,05
Jaar 2017

In 1983 verscheen ‘Gifsla’ van Jan Wolkers bij de Bezige Bij. Het zou zijn laatste grote roman worden. Daarna verscheen nog ‘De onverbiddelijke tijd’ een brievenroman. In Gifsla presenteert hij de wat morsige, weinig succesvolle, oude detectiveschrijver Robert Dilling. Een karakterzwakke man, die worstelt met diverse verslavingen. Robert Dilling is bezig te schrijven aan een nieuwe detectiveroman. ‘De zetpil van de dood.’ Wolkers laat hem in Gifsla delen van de tekst schrijven, die Dilling in zijn gedachten becommentarieert. Het aangekondigde boek ‘De zetpil van de dood’ is nooit verschenen. DZVDD is een poging om in de geest van Robert Dilling het boek te voltooien.

Over de auteur
Robert Dilling is een fictief personage uit het boek Gifsla van Jan Wolkers. Rosa onderliggende auteur is een pseudoniem.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De zetpil van de dood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.