Nil Novi

 23,65

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Milly Ysewijn
ISBN 978-94-6323-155-8
Genre Roman
Taal Nederlands
Aantal pagina’s  580
Prijs  € 23,65
Jaar 2017

In ‘Nil Novi’ worden we ondergedompeld in het leven van twee kruidenvrouwen, een moeder en een dochter, die leven in Gallia Belgica in de vierde eeuw van onze jaartelling, een eeuw waarin de Romeinse heerschappij begint te tanen. We maken het wel en wee van deze vrouwen mee die in hun vicus Wulpen een vorm van natuurgeneeskunde beoefenen. Dan zet een onverwachte gebeurtenis hun leven op zijn kop en reizen we met hen mee door hun woelige levens en door een deel van de toenmalige wereld die door de auteur kleurrijk beschreven wordt.

Over de auteur
Milly Ysewijn (° Hamme, 1929) groeide op den Hooirt in Hamme op. Ze werd onderwijzeres en kreeg samen met haar man vijf kinderen. Hoewel ze al heel haar leven verknocht is aan haar dorp, bracht ze toch met haar gezin een aantal jaren in Congo door en ging ze menigmaal op reis. Meer dan eens werd ze in haar lange leven zwaar op de proef gesteld, maar met veel moed richtte ze zich na elke tegenslag weer op en tot op de dag van vandaag is zij een toonbeeld van vitaliteit. Haar grote droom: het schrijven van een boek werd door het waaien en draaien van het dagelijks leven maar al te vaak uitgesteld.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nil Novi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.