Sabine Hakkenbroek (Biens Hart) 17-11-2022
Wat een heerlijk boek!! Ben begonnen met af en toe een bladzijde openslaan. De afbeeldingen, de kleuren, ik werd echt in het boek gezogen en het smaakte naar meer.... Met plezier, erkenning, herkenning, verwondering en bewondering het boek gelezen, bekeken en de dieren tot mij laten komen/spreken! Doloris en Kolero zijn mijn favorieten, alhoewel ik bij Kolero nog wel weerstand kan voelen ;)!! De oefeningen ga ik rustig nog eens doornemen.
Ans Goedemans 18-10-2022
Mooi verhaal waarna de toepasbare kennis is uitgediept en praktisch gemaakt. Een mooi ondersteunend boek bij mijn coaching , leefstijl en vitaliteit waarbij de klant ook hen emoties gaat verkennen .
Manon 12-09-2022
Aan de hand van een verhaal, worden verschillende emoties ontdekt en beschreven. Elk hoofdstuk begin met een stuk van het verhaal. Daarna volgt een stuk theorie waarin voorbeelden uit het verhaal worden gebruikt, om de uitleg concreet te maken. Vervolgens kun je zelf aan de slag met de emoties door middel van opdrachten, waarbij ook weer voorbeelden uit het verhaal gebruikt worden ter verduidelijking. Het verhaal helpt zo echt voor het begrip. Het verhaal van Dora en de dieren vond ik interessant en goed geschreven. Soms zelfs te kort... Voor mij was het prettig dat er geen ellenlange, droge theorieverhandelingen zijn. Die houden mijn aandacht meestal niet vast. De inhoud was over het algemeen niet nieuw voor mij, het meeste heb ik in de loop van de tijd al wel ergens gehoord of gelezen, maar heel fijn om het nu op papier te kunnen nalezen en de informatie overzichtelijk en compact bij elkaar te hebben. De tekst is duidelijk en de positieve en negatieve kanten van de emoties zijn uitgebalanceerd. Heel sterk vond ik dat benadrukt wordt dat het voor ieder anders kan zijn. Er is niet één juiste manier. De opdrachten zijn haalbaar, zinnig, niet moeilijk om te begrijpen (misschien soms wel om te doen, maar dat ligt aan de emoties, niet aan de opdrachten), maar ook niet te simpel en oppervlakkig want dan heb je er niets aan.
Jessica Hebly 30-08-2022
Ik heb je boek gelezen; mijn complimenten! Wat geef je mooi inzicht in de diverse emoties en prachtige manieren om er zelf ( creatief) mee aan de slag te gaan. Het verhaal van Dora sprak tot de verbeelding. Ik ben nu al benieuwd naar het vervolg!!✨
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Lia van den Berg
ISBN / EAN
9789464373004
Prijs
 21,00
Genre
Gezondheid, psychologie en levensbeschouwing
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
134

 

 

Over de auteur

Lia van den Berg

Lia van den Berg is hypnotherapeut en richt zich op mensen die het moeilijk vinden om met hun emoties om te gaan. In haar werk maakt ze gebruik van de kracht van de verbeelding. Beelden zeggen meer dan woorden en maken je bewust van wat er onbewust in je leeft.

Lia van den Berg


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: