Elfje Anneleentje

 15,37

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Sasha H. Denhaene
ISBN 978-946-323-08-34
Genre Kinderboek
Taal NL
Aantal pagina’s 28
Prijs € 15,37
Jaar 2017

Elfje Anneleentje is een prachtig prentenboek dat geschikt is voor zelfs de kleinste kleuters. Het bevat 28 bladzijden full colour tekeningen. Elke tekening werd met de hand getekend en vervaardigd uit duurzame en milieuvriendelijke materialen.  

Het kleine elfje huppelt door de dag op het ritme van een vrolijk en kleurrijk gedichtje. Het gebruik van rijmvorm prikkelt het geheugen en is bevorderend voor de taalontwikkeling van zelfs de kleinste kleuters . In eenvoudige bewoordingen gaat dit verhaaltje over dromen en zelfaanvaarding. Wensen worden uitgesproken en vervolgens gebeurt de terugkoppeling naar de positieve aspecten van het eigen ‘zijn’. Zodoende wordt de ontwikkeling van een positief zelfbeeld bevorderd.  

Elfje Anneleentje is een streling voor zowel het oog, het oor, als het zelfbeeld 

Over de auteur
Sasha H. Denhaene studeerde af als Bachelor in de Psychologie en werkte tot 2010 als psycho-therapeut zowel met kinderen als jong volwassenen, specialisatie eetstoornissen. Momenteel is ze voltijds werkzaam als schrijver en beeldend kunstenaar. Haar werk is emancipatorisch en handelt voornamelijk rond het thema zelfbeeld, gelijkwaardigheid en genderdiscriminatie. In 2015 werd ze geselecteerd bij de top 3 voor de poëziewedstrijd ‘de verwondering” van cobra.be/canvas met haar gedicht ‘heel eventjes maar’. Met haar werk hoopt ze een verschil te maken in een wereld van verschil. Meer info: www.sashadenhaene.com

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elfje Anneleentje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.