Ingrid 18-08-2021
Wat een fijn boek om te lezen. Waarom maken we het ons zo moeilijk terwijl dat niet nodig is. We moeten leren om iets liever voor ons zelf te zijn. Er zitten herkenbare en bruikbare tips bij om alles iets simpeler te maken. Gewoon een aanrader om te lezen ?
Sanne 13-08-2021
Fijne schrijfstijl , leest makkelijk weg en laat je achter met een positief gevoel, waardoor ik geprikkeld wordt om meer aan de slag te gaan met mezelf❣️precies wat ik nodig heb op dit moment in mijn leven ?❤️
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Chantal Danko
ISBN / EAN
9789464058055
Prijs
 20,99
Genre
Gezondheid, psychologie en levensbeschouwing
Waargebeurd verhaal
Taal
Nederlands
Jaar
2021
Aantal pagina’s
164

 

 

 

 

Over de auteur

Al ruim 15 jaar ondersteun ik met veel liefde en plezier mensen op hun pad naar innerlijke rust, vertrouwen en zelfliefde. Als therapeut, coach, teamcoach en manager zag ik keer op keer weer hoe goed wij mensen zijn in het onszelf moeilijk maken. Ook ik was hier best goed in, tot een situatie mij in 2011 wakker schudde en ik zag wat ik mezelf aandeed. Dit was het moment waarop ik besloot de reis naar diepe zelfliefde en compassie te maken. De mooiste innerlijke reis die ik ooit heb gemaakt en heel graag deel omdat ik iedereen dit gun!

Chantal Danko


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: