Susan van der Beek 19-08-2020
Insula is een bijzonder boek, dat ik twee keer gelezen heb. Één keer toen het net verschenen was en de tweede keer tijdens de lockdown. De onwerkelijke situatie in ons echte leven sloot toen wonderwel aan bij het boek! Het boek Insula is sprookjesachtig en spannend tegelijk. Maaike schrijft heel beeldend, waardoor je de bijzondere wezens die in het verhaal voorkomen als het ware voor je kunt zien. Bij vlagen is het heel spannend, daarnaast ook ontroerend. Sowieso wil je tijdens het lezen dat het goede het kwade overwint. Behalve Efra heeft ook de wolf met zijn gouden ogen mijn hart gestolen. Ik hoop dat hij terug komt in deel 2!’
Karin 04-03-2020
Wat een prachtig en mooi geschreven verhaal zeg! Ik kon het boek met moeite wegleggen. Spannend tot het einde. Ik kijk uit naar het 2e boek!
Jellie Pijpers 20-11-2019
De woorden zuigen je in het het verhaal en houden je aandacht vast tot het laatste woord. De magie wakkert je eigen verlangen naar bijzondere werelden aan.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Maaike de Wilde
ISBN / EAN
9789090322568
9789464021691
Prijs
 9,99
Genre
Literatuur & Romans
Taal
Nederlands
Jaar
2019
Aantal pagina’s
271

Over de auteur

Maaike de Wilde

Publiceerde ook:

Maaike de Wilde (1980) is psychologe en werkt als systemisch coach en trainer vanuit haar eigen praktijk. Maaike schrijft al van jongs af aan, ‘Insula’ is haar debuutroman. In haar schrijven verweeft zij de dynamieken van het leven met magie en verwondering. Tijdens het schrijven van ‘Lunaris’ verhuisde zij met haar gezin naar de Zeeuwse kust, waar ze veel in de natuur te vinden is om inspiratie op te doen.

Maaike de Wilde


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op:

Workshop Selfpublishing!
9 juni 2023 – 10:00 tot 15:00

Wil jij zelf een boek uitgeven? Deze workshop geeft jou nét even het duwtje in de rug om het selfpublishing traject vol vertrouwen in te gaan. Lees hier alles over de workshop of schrijf je hieronder direct in!

Nu inschrijven