3 beoordelingen voor Insula

 1. Jellie Pijpers

  De woorden zuigen je in het het verhaal en houden je aandacht vast tot het laatste woord. De magie wakkert je eigen verlangen naar bijzondere werelden aan.

 2. Karin

  Wat een prachtig en mooi geschreven verhaal zeg! Ik kon het boek met moeite wegleggen. Spannend tot het einde. Ik kijk uit naar het 2e boek!

 3. Susan van der Beek

  Insula is een bijzonder boek, dat ik twee keer gelezen heb. Één keer toen het net verschenen was en de tweede keer tijdens de lockdown. De onwerkelijke situatie in ons echte leven sloot toen wonderwel aan bij het boek!
  Het boek Insula is sprookjesachtig en spannend tegelijk. Maaike schrijft heel beeldend, waardoor je de bijzondere wezens die in het verhaal voorkomen als het ware voor je kunt zien.
  Bij vlagen is het heel spannend, daarnaast ook ontroerend. Sowieso wil je tijdens het lezen dat het goede het kwade overwint. Behalve Efra heeft ook de wolf met zijn gouden ogen mijn hart gestolen. Ik hoop dat hij terug komt in deel 2!’

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Maaike de Wilde
ISBN / EAN
9789090322568
9789464021691
Prijs
 9,99
Genre
Literatuur & Romans
Taal
Nederlands
Jaar
2019
Aantal pagina’s
271

Over de auteur

Maaike de Wilde (1980) is psychologe en werkt als systemisch coach en trainer vanuit haar eigen praktijk. Samen met haar man en twee kinderen woont zij in Rotterdam. Maaike schrijft al van jongs af aan, ‘Insula’ is haar debuutroman. In haar schrijven verweeft zij de dynamieken van het leven met magie en verwondering.

Maaike de Wilde

Maaike de Wilde

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: