Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jan uit het Poepstraatje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Astrid van Harmelen
ISBN / EAN
9789083048499
Prijs
 25,00
Genre
Kinderboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2020
Aantal pagina’s
24

 

 

 

 

Over de auteur

Astrid van Harmelen schrijft kinderboeken en laat zich inspireren door onderwerpen die kinderen boeien of problemen die zij op hun pad naar ouder worden tegenkomen. Zo schreef zij De avonturen van Simon Buki (2007), Hoe Olifant zijn liefje vond (2009) en Jan uit het Poepstraatje (2020). Een deel van de opbrengst van de boeken komt ten goede aan haar stichting: Van Harmelen Conservation Fund. Hiermee ondersteunt zij initiatieven in binnen- en buitenland. Zie ook haar website www.vanharmelenconservationfund.nl

Haar boek Maaien bij de buren, wat een kutklus! (2021) is van een heel ander genre en beschrijft de houding van volwassenen die een relatie met manipulatief, impulsief en obsessief gedrag kunnen domineren. Zij werd geraakt door de negatieve ervaringen en emoties uit haar omgeving omtrent dit gedrag, de moeite die het kost om bijvoorbeeld uit een dergelijke relatie te stappen en hiervan los te komen.

Astrid heeft getracht een eerste stap te zetten dit gedrag in een wetenschappelijke verdieping te onderbouwen, waarbij zij een zo objectief mogelijk beeld heeft geschetst van de gevolgen en de impact die dat heeft voor de partner en de omgeving.

Astrid van Harmelen


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: