Patricia Mookhoek 06-08-2022
Ik heb dit boek aangeschaft omdat ik in een vergelijkbare situatie zit. (Triple negatieve borstkanker met uitzaaiingen in okselklieren) Binnen een week uitgelezen. Het boek is duidelijk en helder beschreven en veel dingen herkenbaar. Zeker de moeite waard als je borstkanker hebt (gehad). De tips en de positieve woorden die de schrijfster brengt zijn heel fijn. Geeft hoop voor de toekomst.
Eline Ravensbergen 06-08-2022
Als ex-borstkanker patiënt sprak me dit boek erg aan. Het is natuurlijk herkenbaar maar ook goed en duidelijk geschreven. Indeling van de hoofdstukken niet te lang met aan het einde een beknopte samenvatting in korte puntjes. Hoofdstukken zijn deels informatief en deels eigen ervaring wat het ook persoonlijk maakt en prettig is om te lezen. Foto’s en quotes passen bij elkaar en raakte mij soms diep. Kortom: De moeite waard om aan te schaffen, mocht je je met (borst)kanker te maken hebben (gehad)! Het is echt geschreven vanuit de schrijfster haar hart. Met veel zorg en aandacht.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Renske van Schie
ISBN / EAN
9789464375855
9789464375602
Prijs
 15,00
Genre
Waargebeurd verhaal
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
232

 

 

Over de auteur

“Carpe diem”

Renske van Schie (1981) brengt haar eerste boek (Kill the bastard) uit in 2022. Dit boek is tot stand gekomen uit een grote belangstelling voor mindset en eigen invloed.
Direct na de diagnose borstkanker op 38 jarige leeftijd in 2020 startte haar zoektocht om beter te worden. Hetgeen wat ze heeft gemist, zelf heeft gevonden en geleerd, heeft zij opgeschreven om er anderen mee te helpen.
Op basis van haar eigen herstelervaring vond zij de passie om te schrijven. De kennis die door reflectie op de eigen ervaringen is vergaard, aangevuld met kennis uit andere bronnen, wordt via dit boek ingezet om anderen te helpen.

Zij is getrouwd en heeft een zoon en een dochter. Samen wonen ze dichtbij het strand, waar een aantal foto’s uit het boek zijn genomen.
Renske werkt in de financiële wereld als pensioen adviseur met specialisatie voor internationale bedrijven. Haar passie is creatief zijn, innoveren door zichzelf te ontwikkelen en aan vitaliteit werken.

Renske van Schie


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: