Woning kopen? De Gouden Tips

 32,50

91 op voorraad

Auteur: Korné Pot

Beschrijving

Auteur Korné Pot
ISBN 978-94-0212-733-1
Genre Managementboek
Taal NL
Aantal pagina’s 180
Prijs € 32,50
Jaar Tweede druk: Januari 2016

Een woning kopen is een grote investering en ingrijpend in uw leven. Dit wilt u dan ook weloverwogen doen. Dit boek staat vol tips die u hiermee helpen, van de eisen aan uw droomhuis opstellen tot het bezichtigen van huizen, onderhandelen met makelaars en juridische aspecten. De verschillende fases van het aankoopproces worden logischerwijs doorlopen, met waargebeurde voorbeelden en tips van experts en ervaringsdeskundigen.

Met behulp van dit boek zult u niets over het hoofd zien, geld besparen en efficiënter aan kunnen kopen! Binnen no-time hebt u de kosten van dit boek terug verdiend.

Inclusief:
• Tips van een interieur styliste
• Ervaringen van een bouwkundige
• Waargebeurde voorbeelden van woningkopers

Korné Pot is eigenaar van Libero Aankoop, de makelaar die zich enkel richt op de aankoop van woningen. Daarbij wordt altijd geprobeerd om tegen de laagst mogelijke prijs aan te kopen, zo lag het bedrag waarvoor Korné zijn huidige woning kocht 30% onder de vraagprijs. Inmiddels heeft Korné al tienduizenden mensen  geholpen met de aankoop van hun droomwoning en geeft hij met enige regelmaat online trainingen over de gouden tips voor het kopen van je droomwoning (www.degoudentips.nl)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woning kopen? De Gouden Tips” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.