ZO BEVAL IK

 27,25

ZO BEVAL IK geeft een indringend beeld vanuit het persoonlijk leven van moeders. Uit meer dan 600 gesprekken met moeders en bijna 10 jaren wetenschappelijk onderzoek levert dit boek unieke inzichten over het moederlichaam, bevallen en gezondheid.

Auteur: Brun Kuipers

Categorie:

Beschrijving

Auteur Brun Kuipers MSc/RN
ISBN 978-94-6323-358-3
Genre Waargebeurd verhaal
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 386
Prijs €27,25
Jaar 2018

ZO BEVAL IK

Gezondheid start bij de geboorte – en nog eerder, toen de liefdeshormonen de invloed overnamen. Thuis, op een veilige plek. Het magische aan deze plek zou wel eens in verband kunnen staan met positieve geboorte ervaringen en gezondheid van moeder en kind.

Moeders vertellen over de gevolgen van de geboorte van hun kind. Duidelijk wordt welke  situaties tot problemen leidden, wat moeders waarderen en hoe zij herstellen. Dat moeders precies weten wat ze moeten doen, blijkt de natuurlijke  wetenschap van de moeder, ingegeven door haar lichaam. Het programma om te baren ligt klaar en hoeft alleen maar ‘aangezet’ te worden, waarbij het moederlichaam spreekt en de juiste informatie geeft. Vanuit het perspectief van moeders bestaat de perfecte bevalling in een liefdevolle beschermende omgeving en is die nodig voor een gezond leven daarna.

Omdat elke moeder zich laat bijstaan, zijn naasten en zorgverleners belangrijke invloeden op de natuurlijke geboorteprocessen. Daarom is dit boek geschreven voor alle (aanstaande) moeders, partners, oma’s, zussen, vriendinnen, kinderen én zorgverleners, om de diepe betekenis van geboorte een nieuwe impuls te geven en met begrip terug te kijken naar wat er gebeurde.

Over de auteur

Brun Kuipers MSc/RN is gespecialiseerd verpleegkundige in de verloskunde en eerste graad docent verpleegkunde. Brun volgde haar master Clinical Health and Nurse Science in 2009. In haar praktijk De Geboortespecialist begeleidt en behandelt zij moeders met gezondheidsproblemen na geboortetrauma’s. Samen met haar team draagt ze bij aan de gezondheid van moeders en hun gezin. Kijk op  www.degeboortespecialist.nl voor informatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ZO BEVAL IK” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.