Onderaan de kerkstoep – een familiegeschiedenis uit Nieuwaal

 12,85

Onderaan de kerkstoep is het verhaal van een gezin met zeven kinderen in een klein dorpje in de Bommelerwaard in de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw.

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Stef Baijense
ISBN 978-94-6323-128-2
Genre Biografie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 69
Prijs € 12,85
Jaar 2017

In Onderaan de kerkstoep beschrijft Stef Baijense wat zijn vader, ooms en tantes beleven in het gezin van Willem Baijense en Pietje Westerhof, in een huisje onderaan de kerkstoep in Nieuwaal (Gelderland). Het boek begint net voor de Tweede Wereldoorlog en eindigt halverwege de jaren vijftig, als de eerste kinderen trouwen en het huis uit gaan. In een mengeling van feit (uit interviews met zijn ooms en tantes) en fictie, krijgen de kleine dingen uit het leven van de zeven kinderen en hun ouders een plaats.

Over de auteur
Stef Baijense (geboren in Nieuwaal in 1957) is een verhalenverteller die de wereld waarin zijn vader opgroeide, wil laten zien aan zijn kinderen en kleinkinderen. Na honderden ambtelijke stukken en tientallen preken is dit zijn eerste boek.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onderaan de kerkstoep – een familiegeschiedenis uit Nieuwaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.