5 beoordelingen voor SNEEUW

 1. Jan Hakkoer

  In één dag uitgelezen. Jammer (achteraf) maar honger naar de gebalanceerde warmte was niet te stillen. Thema van autonome beschikking over eigen leven houd me erg bezig en dit is een verhaal waarin veel identificatie mogelijk is. Warm, invoelend en in balans als het over persoonlijke intimiteiten gaat.

 2. Jos Jobse

  Prachtig geschreven boek over diepe emoties en memorabele levenservaringen. De schrijver is dicht bij zichzelf gebleven en brengt de warme band met zijn vrienden in meer abstracte verbanden mooi en menselijk over. Een boek dat je in een adem leest, nieuwsgierig naar het hele verhaal. Een boek met een boeiend begin en een vanzelfsprekend einde dat je in de reis er naar toe geen moment meer los laat.

 3. Grégoire Gonin

  En écoutant l’histoire de ce livre que mon amie, qui est hollandaise, m’a soigneusement raconté..
  Certains passages sont forts, d’autres touchants et certains m’ont ému!

  Hein m’a dit: le mois d’octobre te ressemble; qui pour moi est un moment fort du livre…
  Une vrai belle histoire. Une histoire touchante ❤️
  Succes Hein !

 4. Afra Vink

  Wat een mooi boek ! Zeer geloofwaardig; prachtig en gevoelig geschreven. Ik heb echt mijn best moeten doen om het niet in één keer uit te lezen.

 5. M. van Olphen

  Levensecht verhaal met conversaties zoals je ze zelf ook hebt. Vooral de levenswijsheid / “het meegemaakt hebben” spreek uit dit boek. Kanp en intens geschreven, fijn om te lezen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Hein Doeksen
ISBN / EAN
9789463238410
Prijs
 18,50
Genre
Literatuur & Romans
Taal
Nederlands
Jaar
2019
Aantal pagina’s
147

Over de auteur

Hein Doeksen (1950) trok al op jonge leeftijd met zijn vader de bergen in. In 1972 stak hij met vrienden te voet dwars over Spitsbergen. Een paar jaar later, na het fatale bergongeluk van een van hen, ruilde hij het alpinisme in voor zeezeilen en maakte hij daarnaast vele voettochten langs de Noord Atlantische kusten. Het aangrijpende verhaal dat hij in dit boek vertelt is fictief, maar vindt zijn oorsprong in zijn ervaringen met de natuur.

Hein Doeksen

Hein Doeksen

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: