M. van Olphen 17-03-2020
Levensecht verhaal met conversaties zoals je ze zelf ook hebt. Vooral de levenswijsheid / "het meegemaakt hebben" spreek uit dit boek. Kanp en intens geschreven, fijn om te lezen
Afra Vink 10-02-2020
Wat een mooi boek ! Zeer geloofwaardig; prachtig en gevoelig geschreven. Ik heb echt mijn best moeten doen om het niet in één keer uit te lezen.
Grégoire Gonin 10-02-2020
En écoutant l’histoire de ce livre que mon amie, qui est hollandaise, m’a soigneusement raconté.. Certains passages sont forts, d’autres touchants et certains m’ont ému! Hein m’a dit: le mois d’octobre te ressemble; qui pour moi est un moment fort du livre... Une vrai belle histoire. Une histoire touchante ❤️ Succes Hein !
Jos Jobse 04-02-2020
Prachtig geschreven boek over diepe emoties en memorabele levenservaringen. De schrijver is dicht bij zichzelf gebleven en brengt de warme band met zijn vrienden in meer abstracte verbanden mooi en menselijk over. Een boek dat je in een adem leest, nieuwsgierig naar het hele verhaal. Een boek met een boeiend begin en een vanzelfsprekend einde dat je in de reis er naar toe geen moment meer los laat.
Jan Hakkoer 17-01-2020
In één dag uitgelezen. Jammer (achteraf) maar honger naar de gebalanceerde warmte was niet te stillen. Thema van autonome beschikking over eigen leven houd me erg bezig en dit is een verhaal waarin veel identificatie mogelijk is. Warm, invoelend en in balans als het over persoonlijke intimiteiten gaat.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Hein Doeksen
ISBN / EAN
9789463238410
Prijs
 18,50
Genre
Literatuur & Romans
Taal
Nederlands
Jaar
2019
Aantal pagina’s
147

Over de auteur

Hein Doeksen

Publiceerde ook:

Hein Doeksen (1950) worstelde als kind met de geschreven taal. Woordblind noemde men dat toen. Pas op de middelbare montessorischool, toen zijn docent Nederlands hem een ‘beelddenker’ noemde, ontstond de motivatie zijn dyslexie zelf aan te pakken door verzonnen verhalen op te schrijven. In 2019 kwam het tot zijn debuut Sneeuw. En nu dit voorleesboek voor jong en oud.

Hein Doeksen


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: