Violeta 20-09-2023
Een meeslepend verhaal over een sterke vrouw die laat zien dat wilskracht macht is. Heb genoten van de vele details daar waar het gaat om de verschillende personages en gebeurtenissen.
Evelien 24-08-2023
Je leert de diverse karakters kennen en gaat met ze meeleven. Leuke sfeervolle momenten worden afgewisseld door heftige gebeurtenissen. Prettig geschreven. Een prima debuut!
Rik 22-08-2023
Leest lekker weg. De inzichten vanuit de diverse personages is een fijne manier van lezen en geeft een heel compleet verhaal met veel verdieping in de personages.
Hanneke 09-08-2023
Een boek waarin je begint en niet kunt stoppen! In 2 dagen uitgelezen. een goed spannend verhaal en als Italië liefhebber heerlijk om te lezen
Leen 31-05-2023
Lekker boek. Je wilt het in één ruk uitlezen en dat is een goed teken!
Sandra 18-09-2022
Heel leuk boek een aanrader doordat het in de ik vorm is geschreven is het moeilijk om het boek weg te leggen heb het achter elkaar uitgelezen, compliment aan de schrijfster wacht op het volgende boek!
Michelle van Beusichem 17-09-2022
Een page turner!!! Het verhaal zit goed in elkaar en sleept je echt mee. Het boek heeft alles in zich, romantiek, spanning en mooie beschrijvingen van de omgeving waarin het afspeelt. Ik heb er van genoten en kan iedereen het aanraden.
Miranda 21-08-2022
Wat een super goed boek! Het is spannend, meeslepend, aangrijpend, romantisch en op een originele wijze geschreven. Ik zeg: bestel het boek en ga het lezen! Echt een aanrader!!!
Manouk Stet 28-07-2022
Fantastisch boek, echt een aanrader! Interessante personages, spannend geschreven en zeer lastig om weg te leggen.
Cerezo Houtsnee 21-06-2022
Door dit boek is mijn liefde voor lezen weer aangewakkerd. Dit boek zit onwijs goed in elkaar en leest makkelijk. De omgevingen waar het boek zich in afspeelt zijn zo tot in detail beschreven dat je je echt in Italië waant tijdens het lezen. Het is een aangrijpend verhaal en maakt de lezer constant nieuwsgierig naar wat er verder nog gaat gebeuren. Al met al echt een aanrader, ook voor de mannen onder ons.
Coby van Dellen 07-06-2022
Wat was dit een heerlijk boek om te lezen! Heel mooi geschreven, als Italie liefhebber waande ik me weer even in de prachtige omgeving van het Comomeer. Ik vond de opbouw van het boek, geschreven vanuit meerdere personages, heel prettig. Ik lees regelmatig een boek maar eigenlijk weinig thrillers. De romantiek en spanning vond ik een mooie combinatie. Het bleef tot op het laatst spannend hoe het boek zou eindigen. Zodra je eraan begint wil je blijven doorlezen. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Jacqueline Hoogeboom 25-05-2022
Geweldig boek om te lezen . Echt een boek die je meeneemt op vakantie en niet meer weglegt. Dus wil je een lekker boek voor de vakantie of om heerlijk te genieten thuis , dan is dit zeker een aanrader .
Laura Hermans 19-05-2022
Een heerlijk doorlopend verhaal die je vanaf begin meegesleept. Ontzettend goed geschreven, op zo'n manier dat je alles door de ogen van de personages ziet. Ik kon het boek niet wegleggen. Ik beveel het iedereen aan.
Karin Hijmans 29-04-2022
Wat een goed geschreven boek. Het wordt verteld door de ogen van de personages zelf, zonder in herhaling te vallen, waardoor je heel snel wordt gegrepen . Voor mij een nieuwe manier van lezen, maar wel als zeer prettig ervaren. Het boek achter elkaar uitgelezen, kon het niet wegleggen.
R.S. W. Dijk 11-04-2022
Heb genoten van dit boek. Prachtig meeslepend verhaal en prettig om te lezen. De gedetailleerde beschrijving van de leefomgeving maakt het boek nog boeiender. Zeker een aanrader!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Ciska West
ISBN / EAN
9789464373998
Prijs
 18,00
Genre
Literatuur & Romans
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
383

Over de auteur

Van jongs af aan heeft Ciska interesse voor verschillende kunstvormen. Schrijven was daar altijd een groot onderdeel van, maar pas sinds kort durft ze haar hersenspinsels met de wereld te delen. Na positieve reacties op haar debuutroman ‘Strijden voor geluk’ schreef ze vol enthousiasme haar tweede romantische thriller ‘Schaakmat door genen’. Ciska weet door haar persoonlijke ervaringen en haar dagelijkse werkzaamheden in de farmacie de verhaallijnen extra lading te geven waardoor je aan het denken wordt gezet. Met haar filmische manier van schrijven heeft ze boeken vol romantiek en spanning afgeleverd die je meenemen naar haar geliefde Italië.

Ciska West


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: