Cerezo Houtsnee 21-06-2022
Door dit boek is mijn liefde voor lezen weer aangewakkerd. Dit boek zit onwijs goed in elkaar en leest makkelijk. De omgevingen waar het boek zich in afspeelt zijn zo tot in detail beschreven dat je je echt in Italië waant tijdens het lezen. Het is een aangrijpend verhaal en maakt de lezer constant nieuwsgierig naar wat er verder nog gaat gebeuren. Al met al echt een aanrader, ook voor de mannen onder ons.
Coby van Dellen 07-06-2022
Wat was dit een heerlijk boek om te lezen! Heel mooi geschreven, als Italie liefhebber waande ik me weer even in de prachtige omgeving van het Comomeer. Ik vond de opbouw van het boek, geschreven vanuit meerdere personages, heel prettig. Ik lees regelmatig een boek maar eigenlijk weinig thrillers. De romantiek en spanning vond ik een mooie combinatie. Het bleef tot op het laatst spannend hoe het boek zou eindigen. Zodra je eraan begint wil je blijven doorlezen. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Jacqueline Hoogeboom 25-05-2022
Geweldig boek om te lezen . Echt een boek die je meeneemt op vakantie en niet meer weglegt. Dus wil je een lekker boek voor de vakantie of om heerlijk te genieten thuis , dan is dit zeker een aanrader .
Laura Hermans 19-05-2022
Een heerlijk doorlopend verhaal die je vanaf begin meegesleept. Ontzettend goed geschreven, op zo'n manier dat je alles door de ogen van de personages ziet. Ik kon het boek niet wegleggen. Ik beveel het iedereen aan.
Karin Hijmans 29-04-2022
Wat een goed geschreven boek. Het wordt verteld door de ogen van de personages zelf, zonder in herhaling te vallen, waardoor je heel snel wordt gegrepen . Voor mij een nieuwe manier van lezen, maar wel als zeer prettig ervaren. Het boek achter elkaar uitgelezen, kon het niet wegleggen.
R.S. W. Dijk 11-04-2022
Heb genoten van dit boek. Prachtig meeslepend verhaal en prettig om te lezen. De gedetailleerde beschrijving van de leefomgeving maakt het boek nog boeiender. Zeker een aanrader!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Ciska West
ISBN / EAN
9789464373998
Prijs
 18,00
Genre
Literatuur & Romans
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
383

Over de auteur

Ciska West is al jaren werkzaam in de farmacie, op vaste basis en als zzp’er.
Van jongs af aan heeft ze veel interesse voor verschillende kunstvormen.
Steeds vindt ze een andere manier om haar creativiteit tot uiting te brengen.
Haar debuutroman ‘Strijden voor geluk’ is daar onder andere het resultaat van.
Met haar eigen filmische manier van schrijven heeft ze een boek afgeleverd
vol romantiek en spanning die je meeneemt naar haar geliefde Italië.

Ciska West


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: